Actrice Megan Fox

De 34-jarige Megan Fox is een zwaktepuntje voor iedere man van onze generatie. Ze is natuurlijk een actrice, maar haar stoute randje blijft ook niet onopgemerkt. Inmiddels heeft ze al in behoorlijk wat films mogen spelen en stond ze op de cover van de grootste magazines ter wereld.

Gelukkig is Megan nog niet klaar met haar carrière en speelt ze volgend jaar weer in een nieuwe film. Dan kunnen we haar bewonderen in de nieuwe horrorfilm Till Death. Dus wanneer je nog een ontzettend goede film wilt zien waar Megan in speelt, dan is die zeker aan te raden.

megan fox transformers 1

Megan heeft een relatie met Machine Gun Kelly

Ruim een half jaar geleden werd bekend gemaakt dat Megan Fox na een huwelijk van 10 jaar weer vrijgezel was. Maar die vrijgezelle periode van Megan duurde niet heel lang, want al snel werd haar hart gestolen door een Amerikaanse rapper. Machine Gun Kelly en Megan Fox zijn al een tijdje bij elkaar en het is dikke mik tussen de twee. Ze hebben zelfs al elkaars namen op hun lichaam laten tatoeëren.

Toch is het niet altijd rozengeur en maneschijn voor de twee geliefden. Machine Gun Kelly heeft namelijk een tijd met zichzelf in de knoop gezeten. Megan is voor hem écht een positieve invloed: “Ik had in mijn hoofd dat ik een rockster was die met verschillende vrouwen wilde zijn. Ik heb iemand gevonden die me van dat pad weg heeft gehaald en ervoor zorgt dat ik veilig ben, want ik kon elk moment crashen”

megan fox machine gun Kelly

Ze is écht de droomvrouw van onze generatie, maar helaas moeten we haar nu dus delen met haar vriend. Natuurlijk gunnen we Megan Fox natuurlijk heel veel geluk en dat ervaart ze naar eigen zeggen wel in haar relatie: “Onze band heeft mythische proporties. Het is alsof ik verliefd ben op een tsunami of een bosbrand. De intensiteit van het samen zijn met hem is overweldigend.”

Gelukkig kunnen we wel nog altijd heel erg genieten van Megan haar prachtige uiterlijk op Instagram. En ze deelt nog altijd foto’s in lingerie alsof het niks is. Sit back, relax and enjoy.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Megan Fox (@meganfox)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Megan Fox (@meganfox)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Megan Fox (@meganfox)