Megan Fox

De 34-jarige actrice Megan Fox is nog steeds vaak te zien in grote films. Onlangs was ze nog een van de hoofdrolspelers in de film Think Like A Dog, waar mensen massaal voor naar de bioscoop gingen. Onze generatie kent haar vooral van haar rol in Transformers in 2007. Voordat ze doorbrak, was ze ook al een model die niet onder de radar bleef. Ze viel bij verschillende modellenwedstrijden in de prijzen, onder andere als een van de meest sexy vrouwen van de wereld.

En dat is ze nog steeds. Helaas is Megan al bezet en maak je (momenteel) geen kans meer bij haar. Ze heeft namelijk een relatie met Machine Gun Kelly, een bekende Amerikaanse rapper.

View this post on Instagram

#girlboss @fredericks_hollywood

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on

Tattoo van haar vriend

We mogen natuurlijk nog helemaal wegdromen bij het horen van haar naam, maar helaas kunnen we ons niet meer voorstellen als partner van de actrice en topmodel. Ze heeft namelijk al even een relatie met de rapper Machine Gun Kelly. Toen de rapper een nieuw nummer uitbracht, was iedereen in shock: in het nummer is Megan Fox pratend te horen, waarin ze ons iets spannends te vertellen heeft. “Het is pas vier maanden geleden dat ik je heb ontmoet, precies op deze plek. Ik kan me het haast niet voorstellen. Jij hebt onlangs mijn initialen op je laten tatoeëren. Ik heb net je bijnaam op mijn lichaam getatoeëerd“.

Megan Fox en MGK

Het mag dus duidelijk zijn dat Megan helemaal tot over haar oren verliefd is op de rapper. Ze heeft de liefde op haar lichaam laten vereeuwigen. We weten trouwens niet wat die bijnaam van Machine Gun Kelly is, maar dat de letters MF op zijn lichaam zijn gezet, wordt wel duidelijk. Sinds begin dit jaar hebben de twee een relatie. Het is dus best vroeg om een tattoo van elkaar te laten zetten. Hopelijk krijgen ze er geen spijt van.

Zeker weten dat jij nooit spijt van een tattoo krijgt? Dan hebben we een handleiding voor je hoe jij je tattoo moet kiezen om dat te voorkomen.