De kelder ombouwen tot mancave

Een droom van vele mannen, jouw eigen mancave in de kelder. Deze man heeft dat voor elkaar gekregen en met vele grijze en zwarte tinten een strakke mannengrot neergezet. De heerlijk comfortabele stoelen en bank zien er zeer uitnodigend uit om daar eens een goede actiefilm te kijken. Meer van praten met elkaar? Dat kan aan de volledig uitgeruste bar die hier ook aanwezig is.

Om helemaal terug te gaan naar je jeugd kan je een competitie Pac-Man houden en eens testen wie nou de échte gamer is. Een balletje gooien is ook mogelijk met de mini basket. Kortom, genoeg te doen hier.

mancave kelder
foto via Home Junkie

We zien echter wel een spreuk naast de bar hangen die we niet snel in een mannengrot verwachten. Ieder zijn eigen smaak natuurlijk, maar had misschien beter het dartbord daar kunnen hangen?

mannengrot ideeën
foto via Home Junkie

Het coole van deze mannengrot is wel dat de bar een vierkant is waar aan alle kanten mensen kunnen zitten en staan. De maker heeft één ding heel goed bedacht en dat is dat de bar hét centrale punt moet zijn. Een bar pontificaal in het midden, dat vinden wij heel mooi bedacht. Zo is er altijd genoeg ruimte en kan je ook veel mensen uitnodigen en écht een gezellige sfeer creëren. Krijgen jullie nu ook weer zin in de kroeg?

mancave kelder
foto via Home Junkie
zieke mannengrot onder het huis
foto via Home Junkie

We hebben het dartbord nog gevonden, net buiten de slaapkamer waar je naartoe kan vluchten als je ruzie hebt met de vrouw boven. Hier kan je ook meteen een douche nemen, want ja hier is ook aan gedacht.

mancave in kelder
foto via Home Junkie
vette mannengrot
foto via Home Junkie

Ben je benieuwd naar nog meer van dit soort vette projecten van mannen? Dan hebben we er nog wel een paar voor je. Wat dacht je van deze mannengrot met sauna én jacuzzi?