De mooiste vakantiebestemming van Europa

Wil jij verder gaan dan enkel je voordeur? Dan moet je simpelweg stappen gaan zetten. Hoewel de ene liever dichtbij huis blijft, reist de ander het liefst de hele wereld over. De aarde heeft zoveel meer te bieden dan alleen de omgeving bij jou in de buurt. Vind jij het lastig jouw ideale vakantiebestemming te vinden? Dan bieden reisorganisaties jou een steun. Hoewel er ontzettend veel mooiste landen zijn, maken wij je het wat gemakkelijker. Voorkom uren surfen op het internet en slaag binnen enkele seconden.

mooiste eiland van Europa Paros

Een bekend reistijdschrift maakte het mooiste eiland van Europa 2020 bekend en die stellen we graag even aan je voor. Pak maar alvast jouw zonnebrandcrème, favoriete zomerse outfits en paspoort in, want na het zien van deze bestemming kan jij niet wachten jezelf te bevinden op het zonnige strand van het Griekse en mooiste eiland Europa, Paros.

Het Griekse eiland Paros

Een bekend reismagazine genaamd Travel + Leisure maakte een tijd geleden een van de mooiste plekken op aarde bekend. Dit werd beoordeeld op basis van recensies en ervaringen van reizigers over de hele wereld. Met een ultieme plek op nummer één was het niet Santorini, niet Kreta, maar het met azuurblauwe wateren omringde eilandje Paros.

Het Griekse eiland Paros ligt in de Egeïsche zee en is een absolute eyecatcher voor reizigers die op zoek zijn naar de ultieme rust en parelwitte stranden. Bij een ontdekkingsreis over het eiland, maak je kennis met de steile kliffen, traditionele witte huisjes met blauwe daken, openlijke natuur en turquoise wateren.

mooiste eiland Europa Paros

Heb je geen zin in een hele dag bakken op het warme strand? Dan is de grote historische stad Athene enkel met een boot binnen no-time te bereiken. Het Griekse eiland biedt de reiziger een heerlijke zonvakantie met de nodigde dosis aan cultuur, rust en strand. Voor quality time met je partner, vrienden of familie ben je op het mooiste eiland van Europa op het juiste adres.

Ben jij benieuwd naar meer onbekende reisbestemmingen in Europa, die je de perfecte vakanties bieden? Lees dan ook over deze onbekende en geheime steden in Europa, met een wonderschone omgeving.