Deze nieuwe lijn is een stuk anders dan we normaliter bij Bruut zien. De focus is meer gelegd op een minimalistische uitstraling. Hierdoor zijn de Comfort Club items gemakkelijk te met je dagelijkse outfit.

Comfort Club, de nieuwe kledinglijn van Bruut

De hoofdgedachte van de Comfort Club lijn is dat het door iedereen gedragen kan worden. Vandaar ook het motto dat op de items te zien is:

“Divided by none, loved by all”

Het staat voor kracht, creativiteit en gelijkwaardigheid. “Iedereen is welkom om lid te worden van de ‘Club’. Het maakt ons niet uit wie je bent, van welke etniciteit je bent of waarin je gelooft; iedereen is gelijk”, aldus oprichter Armin Yazdani.

Bruut heeft op elk Comfort Club item een ‘streep’ geplaatst, een symbool van verbintenis. Hiermee visualiseren ze de bovenstaande gedachte, dat iedereen gelijk is.

Season Packs

Elk seizoen heeft komt met een eigen ‘pack’, die elk weer met een unieke kleurenpallet komen. Voor de eerste Season Pack haalt Bruut zijn inspiratie van diverse elementen van onze planeet, met de kleuren Light Bone, Sandshell, Ash Blue en Black.

Light Bone – geïnspireerd door de Witte Woestijn in Egypte. Deze woestijn dankt de naam aan de witte, crèmige kleuren en bijzondere rotsformaties van kalk die er te vinden zijn.

Light Bone Bruut Comfort Club

Sandshell – geïnspireerd door de uitgestrekte woestijnen die meer dan een vijfde van onze aarde bedekken. Naast dat woestijnen bijdragen aan de biodiversiteit van de aarde, spelen ze een belangrijke rol voor mensen en dieren.

Sandshell trainingspank

Ash Blue – geïnspireerd door de grenzeloze oceanen die meer dan 70% van onze aarde bedekken. Oceanen produceren een enorme hoeveelheid zuurstof, essentieel dus voor het leven op aarde.

Blauw trainingspak bruut

Black – geïnspireerd door onze dag- en nachtcyclus, die essentieel is voor ons Circadiaanse ritme. Circadiaanse ritmes zijn belangrijk in het bepalen van het slaap- en voedingspatroon van de mens en andere levende organismen.

Trainingspak Bruut

Deze kleuren worden beschikbaar op vier verschillende kledingstukken: crewnecks, hoodies, joggers en shorts. Echte essentials dus! Om deze kledinglijn te visualiseren, ging Bruut met fotografe Marie-Louise Hodge naar het hotel en restaurant Westervilla in Amsterdam om een aantal toffe foto’s te schieten, en het resultaat mag er wezen! Ontdek de nieuwe Comfort Club lijn vanaf vrijdag 2 april om 9:00 op bruut.com of in de Bruut Store.