De racemonsters van multimiljonair Michel Perridon

De multimiljonair en Quote 500-lid die in 1983 het bedrijf Trust oprichtte, bouwde zijn bedrijf uit tot een internationale grootmacht handel in digitale lifestyle-accessoires. Hoewel zijn naam je misschien eerder niet bekend in de oren zou klinken, is de zakenman inmiddels ook bekend op de Nederlandse televisie en één van de topinvesteerders van het programma Dragons’ Den. Met een miljoenenvermogen op de bankrekening, lijkt de Rotterdamse topondernemer Michel Perridon een zwak te hebben voor racemonsters.

De ultieme verzameling auto's van Michel Perridon (Dragons' Den)

Hoewel het zware belastingklimaat, het weerhoudt Perridon er niet van een wagenpark voor zijn deur te vestigen, waar menig autoliefhebbers hart sneller van zal gaan kloppen. Michel Perridon lijkt zijn voorkeur hebben liggen bij het automerk Bugatti. Hoe hij begon bij een Bugatti Veyron 16.4 met een prijskaartje van meer dan € 2 miljoen, voegde hij later een reguliere Grand Sport, een Chiron en een 1.200 pk racemonster Grand Sport Vitesse WRC aan zijn verzameling toe.

De Bugatti Chiron Super Sport 300+

Dat geld geen rol speelt in het leven van Michel Perridon, lijkt hij niet onder stoelen of banken te steken. Fasten your seatbelts, want zijn meest huidige aankoop en daarnaast ook meest zeldzame, is de Bugatti Chiron Super Sport 300+. Het kostbare snelheidsmonster, staat voor schoonheid en exclusiviteit. De Bugatti Chiron Super Sport 300+ beschikt over 1600 pk en zou maar liefst een topsnelheid van 440 kilometer per uur kunnen bereiken. Met een prijskaartje van 3.5 miljoen euro plus honderdduizenden euro’s aan belasting, is deze bolide slechts voor weinig burgers weggelegd. Michel Perridon mag zichzelf de gelukkige eigenaar noemen van een miljoenen wagenpark en zal tijdens zijn pensioen niet hoeven te vrezen voor weinig actie.

De ultieme verzameling auto's van Michel Perridon (Dragons' Den)

De ultieme verzameling auto's van Michel Perridon (Dragons' Den)

Autoliefhebbers opgelet. Zijn wij volgens jou auto’s vergeten toe te voegen aan het wagenpark van multimiljonair Michel Perridon? Laat het ons dan weten, want wij zijn erg benieuwd.