Een opmerkelijke koper voor de woonboerderij van de Meilandjes

Vorig jaar kregen de Meilandjes te horen noodgedwongen te moeten verhuizen uit hun woonboerderij in het Gelderse Bronckhorst, vanwege problemen met het bestemmingsplan. Volgens de gemeente bleek de familie hier illegaal te wonen terwijl de makelaar de familie hier niet van op de hoogte had gebracht. Hoewel er een tikkende timer afging, werd woning al snel opgemerkt en gezien als een pareltje op de op huizenmarkt. Ondanks alle interesse, was het voor de familie nog wel even knijpen of dit uiteindelijk zou gaan leiden tot een daadwerkelijke koper.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Erica Meiland (@ericameiland)

En ja hoor: binnen no-time was de Hengelose villa niet meer te vinden op Funda en stond het ‘verkocht’ bord voor de woning van de Meilandjes. De verkoop van de woonboerderij kreeg een bijzondere wending en is volgens geruchten gekocht door Talpa of een van de dochtermaatschappijen.

De familie lacht zich suf om de geruchten

De geruchten vliegen je om de oren. Is de koper van de woonboerderij van de familie Meiland echt Talpa Network of een van de dochtermaatschappijen, waar de Meilandjes een contract hebben staan? Hoewel de familie niet meer bijkwam van het lachen over dit bizarre gerucht, hadden wij de actie van Talpa best wel kunnen begrijpen. De familie Meiland zou op deze manier rustig opzoek kunnen gaan naar een nieuwe woning zonder belast te worden met talloze eventuele kopers voor hun woonboerderij in Hengelo. Hoe dit voor de Meilandjes een hele zorg minder zou betekenen, kan Talpa op deze manier Nederland vermaken met een hele boek amuserend beeldmateriaal, tijdens de huizenjacht.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland)

Over de specifieke details vertelt de familie weinig. Hoe je ervan uit kunt gaan dat de naam van de koper voorlopig nog even uit de schijnwerpers blijft, is het bedrag waarvoor ze de woonboerderij hebben verkocht ook niet bekend.

Ben jij benieuwd naar welke woningen de Meilandjes hun oog op hebben laten vallen? Lees dan ook over deze bizarre Hollywood-villa gelegen in Noordwijk en deze luxe woonboerderij.