Het huis van André Hazes in Berkel en Rodenrijs

Dit huis is een van de opvallendste huizen die te vinden is in het dorpje Berkel en Rodenrijs. Het huis van André Hazes is dan ook een grote unit, gelegen in een rustgevende omgeving. De villa heeft zeven kamers (5 slaapkamers en 2 badkamers), een zolder én dat alles is verdeeld over drie verdiepingen. De tuin van het huis biedt ook genoeg ruimte. Hier kan het zoontje lekker spelen en rondrennen, terwijl hij samen met familie en vrienden heerlijk kan chillen bij het loungegedeelte.

keuken andre hazes villa
Bekendeburen

In de stijlvolle open keuken met hoge plafonds, houten vloer en grote ramen kun je de hele familie uitnodigen om aan te schuiven. Roxeanne en zijn (goede ) vriendin Sarah van Soelen kunnen hier dus wel een keer komen dineren. De keuken loopt zo over in de woonkamer, wat zorgt voor een ruimtelijk én knus geheel. Een plek die zich goed leent om lekker bank te hangen met leuk gezelschap. Er is ook een open haard om het de koude avonden extra gezellig te maken. De badkamer beschikt over twee wastafels. Eentje voor zijn (ex-)vrouw Monique Westenberg en eentje voor André Hazes zelf. Hier kan de zanger zich gaan opfrissen voordat hij weer de studio induikt.

badkamer stijlvol
Bekendeburen

Dat het niet zo goed gaat tussen Monique Westenberg en André, dat zal je ongetwijfeld niet voorbij zijn gegaan. Momenteel woont Monique zonder André in de villa, maar de vraag is hoelang dit nog zo zal blijven aangezien de villa op de naam van André staat.

Wil je meer waanzinnige woningen van BN’ers zien? Check dan het huis van Enzo Knol. De beste jongeman weet wat geld verdienen is met zijn YouTube-kanaal en leeft nu al als een koning.