Enzo Knol als bekende YouTuber

De 27-jarige Enzo Knol is razend populair op YouTube. Elke dag uploadt hij wel een video en er zijn veel trouwe fans die zijn video’s bekijken. Als YouTuber krijg je natuurlijk een klein bedrag van YouTube zelf voor de video’s, maar meestal moeten de vloggers en filmmakers het vooral hebben van sponsoren en samenwerkingen met bedrijven. Helaas mag dat nu (deels) niet meer, wat betekent dat ze het nog best zwaar kunnen krijgen.

Gelukkig heeft Enzo Knol geen hoge woonlasten en heeft hij zijn woning bij de koop direct afgerekend. Maar zijn woning was relatief goedkoop, dus hij zal niet net als andere videomakers in de problemen komen met vaste lasten.

appartement enzo knol

De woning van Enzo Knol

Miljoenen heeft hij gelukkig niet voor de woning hoeven te betalen. Hij woont namelijk in een 160 vierkante meter grote appartement in het centrum van Zeist. In de wijk waar hij woont, wonen voornamelijk ouderen. Natuurlijk niet gek, aangezien hij ook wel wat privacy wilt en niet de hele tijd op de foto hoeft met fans.

In de woning vind je vier kamers, waaronder drie slaapkamers én twee badkamers. Inmiddels heeft hij één van de slaapkamers omgebouwd tot YouTube-kamer, waarin hij zijn gamevideo’s kan maken. Enzo kennende kookt hij niet veel, maar toch heeft hij een luxe open keuken met alle benodigde inbouwapparatuur om een lekkere maaltijd op tafel te kunnen zetten.

enzo knol woning uitzicht

Geen miljoenenwoning

Voor 160 vierkante meter heeft Enzo natuurlijk geen grof geld neergelegd. Als we de verhalen moeten geloven, heeft hij de koopsom contant betaald. De vraagprijs van de woning lag op 465.000 euro. Uiteindelijk kocht hij het appartement voor een prijs van 430.000 euro. Net iets onder de vraagprijs dus. Inmiddels heeft Enzo veel aan zijn woning laten doen. Zo heeft hij eigenlijk meteen een nieuwe vloer laten leggen. Dat is ook wel verstandig, want de woning zag er vóór zijn koop niet heel stijlvol uit.

keuken van enzo knol