Nieuw op Netflix in week #41 – 11 t/m 17 oktober

We hebben er lang op moeten wachten, maar het is eindelijk zo ver: You seizoen 3 komt eraan. Ook komen er twee films die we al kennen, maar die nog nooit op Netflix zijn geweest. Dus als je de kans niet had om het te bekijken, komt daar nu verandering in. Dit is wat er nieuw is op Netflix in week #41.

You seizoen 3 – vanaf vrijdag 15 oktober

Het moment is eindelijk aangebroken: de psychopaat Joe Goldberg is terug voor een nieuw seizoen. Al zijn gekke taferelen zullen deze vrijdag terugkeren op onze schermen. Dit seizoen belooft minstens even heftig te worden als de laatste twee seizoenen. Wat er veranderd is? Joe en Love hebben een kind gekregen, genaamd Henry. Het kersverse gezin is in een rustig dorpje in Californië gaan wonen. Hoe gaat het koppel om met de veranderingen en zal Joe ooit stoppen met stalken? Bekijk het allemaal in seizoen 3.

Zie de trailer hieronder:

 

De Slag om de Schelde – vanaf vrijdag 15 oktober

Alhoewel deze film nog steeds te bekijken is in de bioscopen, komt De Slag om de Schelde nu ook naar Netflix. Vanaf 15 oktober is deze oorlogsfilm te zien op Netflix. De film start in het najaar van 1944. Hier is een enorme zeeslag bezig in Zeeland en Brabant. Deze slag zou beslissend zijn voor de verloop van de Tweede Wereldoorlog. We volgen verschillende personages van wie de wegen kruizen in deze film. Heb je geen zin om naar de bioscoop te gaan? Bekijk dan vanaf vrijdag 15 oktober deze goede oorlogsfilm op Netflix. Deze film krijgt een IMDb-score van 7.5.

Zie hieronder de trailer:

 

Birds of Prey – vanaf zondag 17 oktober

Margot Robbie mag weer gaan stralen als Harley Quinn. Eigenlijk is deze film al in 2020 uitgebracht, maar vanaf aankomende zondag is hij ook eindelijk te zien op Netflix. In deze film volgen we dus Harley Quinn, die overigens net uit elkaar is met haar partner in crime: The Joker. Quinn gaat op missie om een jong meisje te redden uit de handen van een gevaarlijke gangster. Hierbij krijgt ze de hulp van verschillende andere vrouwelijke superhelden. Gaat het  Quinn lukken om het meisje te redden zonder de hulp van The Joker? Bekijk het vanaf zondag 17 oktober op Netflix.

Zie hieronder de trailer:

 

Ben jij meer van Marvel-films? Bekijk dan hier alle Marvel films in chronologische volgorde.