Landhuis in Leersum staat nu te koop

Afrojack zet zijn landhuis in Leersum te koop. Wij vragen ons meteen af waarom hij dat doet, want dit plekje lijkt toch heel wat woongenot te bieden. Het heeft een woonoppervlakte van maar liefst 355 m². De vrijstaande woning bevindt zich daarnaast ook nog eens op een perceel van circa 35.370 m². Naast het landhuis vind je er  meerdere gastenverblijven in aparte gebouwen. Laten we zeggen dat dit de droom is van mensen die van rust en ruimte houden. Je komt hier werkelijk niets te kort.

landhuis in Leersum te koop
Drieklomp Makelaars en Rentmeesters

Binnenkijken in het landhuis van Afrojack

Voor het gemak beginnen we even op de begane grond. Hier kom je binnen in een fenomenale ontvangsthal. Via deze hal kun je naar de living, de zitkamer en de grote woonkeuken die dit landhuis te bieden heeft. Verder heeft de hal een grote sierlijke trap die je naar de eerste verdieping brengt.

landhuis in Leersum te koop
Drieklomp Makelaars en Rentmeesters

De benedenverdieping is voorzien van alle gemakken. De living, zitkamer en grote woonkeuken hebben allemaal grote raampartijen, waardoor je veel lichtinval hebt. In de woonkeuken kom je overigens ook niets te kort. Deze keuken is helemaal compleet en voorzien van de apparatuur die je nodig hebt.

landhuis in Leersum te koop afrojack villa
Drieklomp Makelaars en Rentmeesters

De eerste verdieping is verdeeld in twee delen: het voor- en achterhuis. Je komt hier via de bijzondere trapopgang via de hal. In het voorhuis vind je de master-bedroom. In deze grote slaapkamer plof je ’s avonds heerlijk in bed. Vanaf de slaapkamer kun je naar bijbehorende badkamer en walk-in closet.

landhuis in Leersum te koop
Drieklomp Makelaars en Rentmeesters

Het achterhuis kun je bereiken via de loopbrug die over de zitkamer loopt. Daar vind je een tweede slaapkamer met eigen badkamer. Deze badkamer is voorzien van alle gemakken inclusief een inloopdouche.

Afrojack heeft dus zijn enorme landhuis in Leersum te koop gezet. Bijna 10 jaar geleden kocht hij dit huis voor zo’n twee miljoen, maar nu kun je dit huis bemachtigen voor zo’n drie miljoen. Dat zou betekenen dat hij hier een winst van ongeveer een miljoen uit weet te slepen. Helaas voor Afrojack zal hij dit bedragje niet in eigen zak kunnen stoppen. Hij zal dit namelijk meteen moeten overmaken aan de belastingdienst in verband met een beslag op vier miljoen van de Belastingdienst.

Nadat je het pareltje van Afrojack hebt gezien, ben je misschien ook wel geïnteresseerd in andere huizen van bekende artiesten die te koop staan. Bekijk eens de villa van Justin Timberlake en Jessica Biel wat zij te koop zetten.