De villa van Justin Timberlake en Jessica Biel

Een villa van deze omvang is natuurlijk typisch Amerikaans, maar aan de stijl binnenin de villa kun je dat niet zien. Timberlake en Biel hebben blijkbaar een sterke voorkeur voor de mediterraanse stijl. Wanneer je de villa in zou lopen, zou je je wanen in een (bijna) Italiaanse sfeer. Lichtroze en terracotta tinten komen veel voor. Eigenlijk heeft deze heerlijk villa van Justin Timberlake gewoon de echte vakantiesfeer waar iedereen naar op zoek is.

villa van Justin Timberlake
Vogue Australia

De vele faciliteiten laten je ook denken dat je op vakantie bent. Om te beginnen dat zwembad waar je u tegen zegt. Je kunt daar flink wat baantjes heen en weer zwemmen zonder dat het zal vervelen. Ook heb je een prachtig infinity gedeelte met mooi uitzicht. Je kunt hier dagelijks de hele vriendengroep uitnodigen om samen onder het genot van een biertje op een ligbedje te genieten van het weer. En vergeet de fantastische poolparty’s niet! Na het zwemmen plof je gewoon op een van de loungesets op de heerlijke veranda.

villa van Justin Timberlake
Vogue Australia

Dan kijken we binnen ook nog even verder natuurlijk. Ook daar kijken we onze ogen uit. De villa heeft namelijk een echte bioscoop met loungesets, waar je heerlijk met een bak popcorn naar je favoriete films kunt kijken. Verder heeft de villa negen slaapkamer en 13 badkamers. Je kunt dus altijd kiezen waar je slaapt en doucht. Wat een luxe.

villa van Justin Timberlake

Wat is de vraagprijs van de luxe villa?

Timberlake kocht dit optrekje ooit voor een kleine 7 miljoen euro. Zoals we al eerder zeiden, is er flink verbouwd en gerenoveerd dus zit er een kleine investering in deze villa van Justin Timberlake. Die heeft hij inmiddels met de verkoop ruimschoots terugverdiend, want hij verkocht de villa namelijk voor 35 miljoen dollar. Omgerekend gaat dit om zo’n 30 miljoen euro, waarvan hij dus een heel groot deel in eigen zak steekt. Wie de nieuwe bewoners zullen zijn van dit pareltje is helaas (nog) onbekend.

timberlake en jessica biel woning

Martien en Erica Meiland hebben ook weer nieuwe verhuisplannen en hebben hun prachtige villa in Noordwijk te koop gezet. Bekijk hier meer over wat de villa van Martien en Erica Meiland in Noordwijk te bieden heeft.