De Meilandjes verhuizen alweer

Erica en Martien Meiland hebben officieel hun villa in Noordwijk nu te koop gezet. Op de website Funda is de woning in Noordwijk te vinden met een vraagprijs van maar liefst €2.995.000 k.k.

Zelf kochten ze de villa in februari voor een prijs van bijna 2,7 miljoen euro. Als Martien en Erica daadwerkelijk hun vraagprijs ontvangen, gaan ze ook nog eens weg met een dikke winst van drie ton. Echter denkt Harry Mens hier anders over.

Martien en Erica Meiland hadden veel overlast

De reden voor de verhuizing is dat het te druk is, onthulde Martien. “Dit huis is gewoon te druk elke dag staan er mensen voor de deur. Zelfs van het hek trekken sommigen zich niets aan”. Martien vertelt dat hij en Erica ontzettend blij zijn met hun fans, maar dat het bekend zijn ook minpunten heeft. Zo komt Martien amper nog op het strand of in het dorp zelf.

woning noordwijk te koop

Nieuw huis in Noordwijkerhout

Martien en Erica hebben al een nieuw landhuis in het zicht. Het weggestopte huis in Noordwijkerhout heeft een oprijlaan dat ervoor zorgt voor een stuk minder ongewenste toeschouwers. Iets wat de populaire showbizzkoppel super fijn vinden natuurlijk. Het staat op de grens van Noordwijk en Noordwijkerhout, waar de realityster is geboren.

Zie meer foto’s van de villa van Martien en Erica Meiland op de website van BekendeBuren.