Martien en Erica Meiland verhuizen alweer

Na een dikke klapper te maken van 1.085.000 euro, door de verkoop van hun luxe woonboerderij, hadden ze een extra buffer om ergens anders een waanzinnige woning te kopen. Ze kochten deze nieuwe villa in Noordwijk en aan de foto’s te zien is het een woning van superster-kaliber. Na een korte tijd in Noordwijk te hebben gewoond, vinden Martien en Erica Meiland het nu alweer tijd voor een volgende stap. Dit heeft meerdere redenen.

Ten eerste zouden ze meer privacy willen, maar dat is niet alles. Ze hebben de woning zelfs een miskoop genoemd. Niet alleen Erica baalde van de nieuwe woning, maar ook Martien had zijn mening: “Nou ja, moet je luisteren. Het is dus eigenlijk een miskoop geweest. De dozen staan nog in Hengelo, maar eigenlijk denkt ze in haar hoofd al: ik wil dit niet”.

Het nieuwe landhuis van de Meilandjes

Volgens BekendeBuren zouden Martien en Erica Meiland nu al een nieuw landhuis gekocht hebben: Landhuis Duinwijk. Dit landhuis is gelegen op de grens van Noordwijkerhout en Noordwijk en beschikt over een karakteristiek rieten dak.

martien en erica meiland kopen nieuw landhuis

De woning is geheel in stijl van de familie Meiland, met de daarbij horende luxe. Landhuis Duinwijk beschikt over een vrijstaande garage met eigen oprit, carport voor meerdere auto’s en ook nog eens een tuinhuis. Mochten Martien en Erica Meiland nog even willen wijnen at home, dan kan dat zelfs op een van de terrassen of in de jacuzzi.

Ook kunnen de kids en kleinkinderen op bezoek komen. Het landhuis is voorzien van maar liefst vijf slaapkamers en drie badkamers, dus aan privacy geen gebrek.

Zie de website van BekendeBuren voor meer foto’s van de nieuwe woning van de familie Meiland.