Een nieuwe horrorfilm op Netflix

Er staat weer een nieuwe horrorfilm op Netflix en deze heet The Old Ways. Het betreft een film van debuterend regisseur Christopher Alender. Voor de mensen die houden van een goede Exorcisme film is dit één van de betere films die het genre goed doet.

Waar gaat de film The Old Ways over?

Het verhaal volgt Cristina Lopez, een Mexicaans-Amerikaanse verslaggeefster die woont en werkt in de Verenigde Staten. Wanneer Cristina de mogelijkheid krijgt een eigen stuk te schrijven, twijfelt ze geen moment om terug naar Mexico te gaan. Ze keert terug naar Veracruz en gaat zich verdiepen in de inheemse hekserij. Als gevolg wordt ze ontvoerd door enkele plaatselijke bewoners. Die geloven dat Cristina bezeten is en haar een exorcisme willen geven. Wat volgt is een angstaanjagend kat-en-muisspel tussen haar en hetgeen waarin ze niet gelooft.

 

Goed ontvangen door critici

Met fenomenale prestaties en een verrassende thematische diepgang heeft de horrorfilm The Old Ways een plaats veroverd in de harten van veel critici. Op Rotten Tomatoes heeft de nieuwe film een goedkeuring rating van 96% op basis van 26 beoordelingen, met een gemiddelde waardering van 7.30/10.

Fan van dit genre? Check dan de 10 beste horrorfilms op Netflix.