Prijzen van verschillende Netflix abonnementen gaan omhoog

Netflix beschikt over drie verschillende soorten abonnementen. Je hebt de Basic, Standaard en Premium. Bij de twee laatstgenoemde abonnementen gaan de prijzen omhoog.

Standaard-abonnement

Met het Standaard-abonnement kan je films en series in HD bekijken. De prijs van dit abonnement zal met drie euro stijgen. Vanaf nu zal het abonnement 13,99 euro kosten in plaats van de gebruikelijke 10,99 euro.

Premium-abonnement

Bij het Premium-abonnement, welke overigens de duurste is, kan je films en series bekijken met een resolutie van 4K. Ook kan je met die abonnement met vier verschillende mensen naar Netflix kijken. De nieuwe prijs van dit abonnement bedraagt voortaan 15,99 euro. Voorheen was dit 13,99 euro.

Basic-abonnement

Met het Basic-abonnement zal er niks veranderen, de prijs van 7,99 euro zal gewoon hetzelfde blijven. Met dit abonnement kan je maar met één scherm tegelijk kijken, ook is hier geen HD of 4K resolutie beschikbaar.

netflix

Netflix gaat meer investeren in eigen films en series

Netflix heeft laten weten dat de verhoging van de prijzen niet zomaar is, heeft wel degelijk een reden. Ze willen namelijk meer gaan investeren in het maken van nieuwe series en films en ze willen het product in het algemeen veranderen.

De nieuwe prijzen zullen voor nu alleen nog maar gelden voor nieuwe leden. Netflix heeft wel aangegeven de nieuwe prijzen geleidelijk aan in te willen voeren voor huidige gebruikers. Als je al een Netflix-abonnement hebt, zal je een maand voordat de verandering plaats gaat vinden een e-mail krijgen. Hierin zal een “waarschuwing” staan dat de prijzen omhoog zullen gaan.

Dus geniet nog maar even van de huidige prijzen van de Netflix abonnementen, want voor je het weet moeten we weer meer gaan betalen om naar onze favoriete films en series te kijken.