Josephine Skriver is een van onze favoriete Victoria’s Secret Angels ooit

De Deense Josephine Skriver gaat al een tijdje mee in de modellenwereld. Met haar prachtige gezicht en haar lengte van 1,80 meter stonden de bureaus voor haar in de rij. Ze maakte haar modellendebuut in 2011, toen ze opende voor Alberta Ferretti en sloot voor Prada. Verder heeft ze nog voor verschillende merken reclamecampagnes gedaan, zoals Dior, H&M en Tommy Hilfiger. Hoewel we een heel boek kunnen schrijven over haar verschillende samenwerkingen, is de kans groot dat je haar pas echt sinds 2013 herkent. Toen liep ze voor het eerst een Victoria’s Secret Fashion Show.

Drie jaar later, in februari 2016, kwam het grote nieuws naar buiten dat Josephine Skriver zich officieel een van de Victoria’s Secret Angels mocht noemen. Dat ze hier vaak de show stal, dat is zacht uitgedrukt. Ze staat dan ook zeker tussen onze top 10 favoriete Victoria’s Secret Angels uit de geschiedenis van de show.

Vorig jaar won ze zelfs de prijs ‘Rookie of the Year’ in de Sports Illustrated Swimsuit-uitgave. En geloof ons op ons woord: als je de onderstaande foto ziet, dan snap je wel waarom:

Het Deense topmodel gaat topless op Instagram

Hoewel ze dus niet meer actief is als Victoria’s Secret Angels, gaat het modellenleven van Josephine Skriver natuurlijk gewoon door. In haar vrije tijd is ze groot fan van de NFL’s Las Vegas Raiders. Ze gaat dan ook vaak naar de wedstrijden en laat duidelijk blijken dat ze haar club support.

Onlangs deed ze dit op een geheel nieuwe wijze, door met nogal weinig kleding te poseren voor de camera. Alleen met een petje van de Las Vegas Raiders op en haar haren die de vormen van haar lichaam bedekken, deelt ze een reeks leuke foto’s op Instagram.

Bekijk de desbetreffende Instagram-foto’s hieronder: