Wat kost Netflix per maand?

Netflix staat vol met lijpe films en series maar er zijn ook genoeg documentaires. Ben je fan van zieke natuurdocumentaires en zie je het liefst de jachtluipaarden over de savanne rennen? Dan zit je bij Netflix zeker goed. Niks is meer rustgevend en prachtig om te zien als een blauwe vinvis die door de zee heen dobbert. Wat een magische beesten. Om al deze films en series te zien, moet je wel een Netflix abonnement hebben en daar komt natuurlijk een prijs bij kijken. Wat zijn die kosten van een Netflix abonnement eigenlijk? We zullen de verschillende Netflix abonnementen voor jullie op een rijtje zetten.

verschillende Netflix abonnementen prijs

 

De kosten van een Netflix abonnement

Wat kost Netflix eigenlijk per maand? Voor de mensen die nog geen Netflix abonnement hebben en voor de mensen die hun maandelijkse kosten op een rijtje willen hebben, zullen wij deze vraag even beantwoorden. Eerst kreeg je altijd de eerste maand gratis als je een Netflix abonnement afsloot. Nu krijg je 2 maanden 50 procent korting, wat op hetzelfde neerkomt. Er zijn drie verschillende soorten Netflix abonnementen. De basic, die kost 7,99 euro per maand. Daarnaast heb je nog het standaard abonnement voor 10,99 euro en premium voor 13,99 euro. De prijs van een Netflix abonnement is volgens ons nog best redelijk voor wat je krijgt, want je krijgt echt mega veel.

Wat kost Netflix per maand

De verschillende Netflix abonnementen

Deze verschillende Netflix abonnementen hebben natuurlijk ook verschillende privileges die met de prijs meekomen. Voor een basis abonnement krijg je toegang tot alle films, series en documentaires, kan je elk moment opzeggen en kan je op elk apparaat Netflix kijken. Je kan alleen wel maar met één scherm tegelijk kijken. Als je vriendin op haar laptop wilt kijken en jij bent al op de televisie aan het kijken, dan zal er waarschijnlijk wel een discussie komen. Om dit te voorkomen, kan je een standaard abonnement nemen. Met dit abonnement kan je met twee schermen tegelijk kijken en in HD. Ben je nou met een heel gezin en heb je net een zieke nieuwe 4K tv gekocht? Dan kan je het beste een premium abonnement nemen. Met dit abonnement kan je met 4 schermen tegelijk kijken in Ultra HD.