Wat weten we over ‘You’ seizoen 3?

We weten al een tijdje dat het nieuwe seizoen van de serie ‘You’ eraan zat te komen, maar nu hebben we ook eindelijk een trailer ontvangen. Netflix heeft deze trailer zojuist op YouTube gezet en wij bekeken deze al snel en hij is zenuwslopend.

Het nieuwe seizoen belooft een heel erg spannend seizoen te worden, met een heel nieuw verhaal met oude elementen. Zo zien we dat Joe Goldberg en Love Quinn zijn getrouwd en samen naar een klein plaatsje zijn verhuisd. Ook zien wij dat ze een kindje krijgen samen. Maar als je je het vorige seizoen kon herinneren, was Love helemaal gek geworden en heeft ze Joe aangevallen.

Ook zien we dat Joe Goldberg een nieuw persoon gaat stalken, hij valt zo wederom in zijn oude patronen. Zo zien we ook dat Love Quinn hier uiteindelijk lucht van krijgt en krijgen we veel bloed te zien. Het belooft dus een seizoen vol spanning en sensatie. Hoe gaat het deze keer aflopen met het meisje die Joe gaat stalken en hoe zal de relatie van Joe en Love zich vorderen, want de relatie lijkt over het algemeen niet zo gezond als het van de buitenkant uitziet.

De releasedatum en trailer zijn bekendgemaakt door Netflix

De officiƫle releasedatum van het nieuwe seizoen is ook bekend gemaakt. Vanaf 15 oktober kunnen we het nieuwe seizoen bekijken op Netflix. Wij kunnen niet wachten.

De trailer kan je vanaf nu hieronder bekijken: