Alle Marvel films

Mocht je na het bekijken van de hele lijst een onbedwingbare behoefte hebben op je tijd in te vullen met Marvel films. Bijna alle Marvel films kun je gewoon bingewatchen. Check hier de mooie lijst aan Marvel films. Wat is jouw favoriet?

Captain America: The First Avenger

In Captain America draait het om de allereerste Avenger. Althans, dat wil men je laten geloven. De eerste echte Avenger is uiteraard die ander: Captain Marvel.

 

Captain Marvel

Film nr. 2 speelt zich af in de jaren negentig. Nick Fury ontmoet aliens en krijgt te maken met bovennatuurlijke krachten. Varol Denvers is overigens degene die hem aan het idee van de Avengers helpt.

Iron Man

Wie kent hem niet? Tony Stark met zijn geniale uitvindingen en ideeën te zien in de eerste Iron Man.

Iron Man 2

In Iron Man 2 staat mysterieuze S.H.I.E.L.D. organisatie en zijn leider, Tony Stark, centraal.

The Incredible Hulk

Je zult tevergeefs gaan zoeken naar The Incredible Hulk. De film is in het hele Marvel verhaal wellicht minder relevant, maar het vertelt je wel hoe het groene monster is ontstaan.

Thor

Thor, de God van de donder staat in de zesde film centraal. We maken niet alleen kennis met hem, maar ook met Loki, zijn broer.

The Avengers

Dit is de allereerste Avengers-film. Je ziet alle Marvel-helden samenkomen, kortom, het wordt een groot feest van herkenning. Black Widow en Hawkeye maken in deze film hun opwachting.

 

Thor: The Dark World

Eigenlijk zou je deze film net zo goed Thor 2 kunnen noemen. Je leert nu meer over de befaamde Infinity Stones die later in andere Marvel films ook tegen gaat komen.

Guardians of the Galaxy

Guardians of the Galaxy is eigenlijk een vreemde eend in de bijt. Het is zeker geen typische Marvel productie, maar dat maakt het wel zo interessant. Vijf nieuwe karakters doen hun intrede waaronder Thanos, de latere tegenstander van de Avengers.

Guardians of the Galaxy Vol. 2

Deel twee kent eigenlijk maar een simpele verhaallijn: het heelal beschermen tegen indringers en iedereen denk hen kwaad wil doen.

Iron Man 3

Tony Stark krijgt het moeilijk in Iron Man 3. Nadat hij in The Avengers bijna dood was, krijgt hij het nu aan de stok met de Mandarin en wordt zijn huis opgeblazen.

Captain America: Winter Soldier

Het is een van de bekendste Marvel-films. In Captain America: Winter Soldier zien we eindelijk Steve Rogers weer.  is terug. Falcon en The Winter Soldier maken voor het eerst hun opwachting.

Avengers: Age of Ultron

In Age of Ultron zien we de Infinity Stones weer. Nu moeten de Avengers de wereld weer redden en krijgen we te maken met een nieuwe verschijning in de vorm van Ant-Man.

Ant-Man

De relatief korte verschijning van Ant-Man krijgt in Ant-Man een vervolg. We leren hem nu beter kennen en zien de strijd om de Ant-Man techniek.

Captain America: Civil War

In Civil War blijken de Avengers niet langer een hecht team te zijn. Uiteindelijk moet de Avengers de onmogelijke keuze maken: of kiezen voor Tony, of kiezen voor Steve. Black Panther en Spider-Man zien we nu voor het eerst.

 

Black Panther

Het koninkrijk Wakanda speelt een opvallende rol in Black Panther. Het speelt zich ongeveer een week na Civil War af en bleek voor de fans een ultieme verrassing te zijn.

Spider-Man: Homecoming

Eindelijk staat Spider Man centraal. Natuurlijk kent iedereen de legendarische superheld, maar hoe was hij als een tiener? Bekijk deze film en je weet het.

Doctor Strange

De nieuwe superheld heeft noten op zijn zang geen Mr. Strange, maar Doctor Strange. Ook zien we nu een nieuwe versie van de Infinity Stone.

Thor: Ragnarok

De negentiende film is de derde Thor-film. Uiteraard zien we Thor en Loki, maar ook The Hulk verschijnt weer op het doek.

Ant-Man and the Wasp

Terwijl Scott Lang balanceert tussen zijn rol als vader en zijn rol als superheld, wordt er een nieuwe missie gepland. Ant-Man en The Wasp mogen samen gaan werken om het verleden uit te pluizen.

Avengers: Infinity War

Het is wellicht een van de spannendste Avengers-film: Inifinity War. In deze film gaat het om de ultieme strijd tegen Thanos die we eerder al voorbij zagen komen.

Avengers: Endgame

Dé film die je absoluut gezien moet hebben! Alles wordt uit de kast getrokken en heel even leek het op het einde van de Marvel-film zoals we die kennen. Gelukkig liep het anders.

 

Spider-Man: Far From Home

De rol van superheld is niet eenvoudig. Vaker dan ooit zul je moeten doorgaan, of je nu wil ook niet. Dat geldt ook voor Spider Man. Hij zal zich, ver weg van de andere superhelden helemaal alleen moeten redden in Europa.