Doctor Strange (2016):

Een vrij ondergewaardeerde superheld. Voor de stripboek-lezer zeker een bekende naam, maar wanneer je de gemiddelde ‘Marvel kijker’ zou vragen wie Doctor Strange is komen zij niet veel verder dan dat het.. tja.. een dokter is. Klopt! Stephen Strange, gespeeld door Benedict Cumberbatch (Yeah!) is een neurochirurg die tijdens een ongeluk gewond raakt. Doordat hij zichzelf probeert te genezen creëert hij magische krachten. Check hier de trailer:

Guardians of the Galaxy Volume 2 (2017)

De gang is terug! Dezelfde cast, zelfde regisseur. Peter Quill, gespeeld door Chriss Pratt zal eindelijk zijn lang-verloren vader terugzien. In tegenstelling tot de meeste Marvel films en stripboeken komt bij Guardians of the Galaxy geen lading aan nieuwe superhelden tevoorschijn. We gaan juist meer te weten over de centrale vijf superhelden.

man man guardians of the galaxy 2

Spider-Man: Homecoming (2017)

In Captain America: Civil War was de nieuwe Spider-Man al even te bewonderen. Het acteerwerk van Tom Holland’s geeft Peter Parker een nieuw, jong en naïef karakter. Ook Aunt May krijgt een jonger, glamoureuzer karakter en uiterlijk. Om verdere spoilers te voorkomen houden, raden we je nu nog enkel aan om Captain America te gaan kijken.

man man spiderman

Thor: Ragnorok (2017)

Ragnorok betekent apocalypse in de Noorse mythologie. We kunnen er dus vanuit gaan dat niet alles voorspoedig zal gaan lopen voor Thor. De Hulk zal dit maal Thor joinen. Dat kan maar één ding betekenen: alles gaat gesloopt worden.

thor ragnarok

Black Panther (2018)

Black Panther is een Wakandaanse royalty die zich als kat verkleed en de misdaad bestrijd. Oké, dit dekt niet de lading want we hebben Black Panther al mogen aanschouwen in Captain America en dit zag er veelbelovend uit.

black panther

Avengers: Infinity War part 1 (2018) & Avengers: Infinity War part 2 (2019)

Het derde avontuur van The Avengers. Thanos, gespeeld door Josh Brolin zal de slechterik van de film zijn. De avengers zullen samenkomen. Met welbekende acteurs als Robert Downey Jr, Jeremy Renner, Tom Hiddleston, Mark Ruffalo en Chris Evans beloofd dit weer een grootste film te worden. Maar wat kunnen we nog meer verwachten? Geruchten gaan dat we superhelden uit de TV-shows terug gaan zien in deze films. Zullen Jessica Jones en Daredevil samen strijden met de hulk en iron man?

avengers man man

Ant-Man & the Wasp (2018)

Wederom een ondergewaardeerde superheld die de doorsnee kijker niet zal kennen. Toch heeft Ant Man in de laatste Captain America voor de nodige dosis actie en humor gezorgd. Ook bij deze laten we geen onnodige spoilers ontsnappen. Gewoon Captain America gaan kijken.

ant man

Captain Marvel (2019)

Oké, 2019 duurt nog even.. maar dit gaat toch echt de eerste Marvel film worden waar een vrouwelijke superheld centraal staat. Piloot carol Danvers krijgt een vreemd ongeluk waardoor haar genen worden gemengd met iets wat niet afkomstig is van deze aarde. Hierdoor krijgt zij de gave om te vliegen, zware dingen op te tillen en bezit ze andere superheld-krachten. Het is nog te vroeg voor meer details, maar de die-hard fans hopen dat Emily Blunt gecast wordt om Carol Danvers zal gaan spelen.

captain marvel

De een is nog verder weg dan de ander, maar we hebben veel moois om naar uit te kijken.