André van Duin als komiek en presentator

Het is een zware tijd geweest voor André van Duin. De presentator en komiek verloor namelijk afgelopen januari zijn echtgenoot. André was erg van slag in interviews die hij hield ná het overlijden van zijn man. Maar: voor André moest de show doorgaan.

Toen hij het nieuws te horen kreeg was hij namelijk midden in opnames. Hij heeft deze opnames nog af weten te ronden en is daarna pas vertrokken. Alleen dat al laat zien dat André een presentator in hart en nieren is. Zijn glimlach en leuke woordgrappen hebben al voor heel veel klussen gezorgd voor André binnen de televisie- en theaterwereld.

andré van duin presentator

Zijn eigen bedrijf

Nadat zijn echtgenoot overleed, wilde hij zijn grachtenpand gelijk verkopen. Want was zou hij in zijn eentje moeten met 600 vierkante meter? Of hij zijn woning al heeft weten te verkopen, is niet duidelijk. Wél is duidelijk dat André flink wat geld te besteden heeft, door de klussen die hij de afgelopen jaren heeft weten te vangen. Zijn grachtenpand is ruim 2,3 miljoen euro waard. Daarnaast heeft hij flink wat geld in zijn bedrijf zitten: Andre van Duin Produkties BV.

De geschatte waarde van zijn BV is 10.8 miljoen. Dit komt allemaal doordat hij zijn presentatie en podiumklussen onder zijn eigen bedrijf doet, dus hij houdt veel geld over aan het eind van een klus en hoeft niks af te dragen aan een baas.

Andre-van-1

Het vermogen van André van Duin

Als we alles bij elkaar optellen, zou de presentator een geschat vermogen hebben van 13 miljoen euro. En wanneer hij de woning met winst verkoopt, is de kans groot dat zijn vermogen nog wat zal stijgen. Hij doet het voor een presentator die al ruim 55 jaar in het vak zit heel goed. We hopen hem natuurlijk in het volgende seizoen weer te zien bij Heel Holland Bakt.