De nieuwe woning van Youp van ’t Hek

Naast cabaretier is Youp van ’t Hek tevens columnist voor de NRC en de Varagids. Met zijn cabaretgezelschap NAR (Nederlandse Artiesten Revue) heeft Youp vele shows gedraaid waar hij altijd de constante factor was. Later is de cabaretier solo gegaan en heeft hij vele shows gedaan totdat zijn gezondheid hem tegen ging staan. Met al deze shows heeft Youp van ’t Hek wel een lekker pensioen opgebouwd en kon hij daarmee een aardige woning kopen. De beste man geniet tegenwoordig van zijn nieuwe Amsterdamse grachtenpand.

Aan het Amsterdamse grachtenpand is wel te zien dat Youp van ’t Hek niks tekort komt. Wat een prachthuis en dan te bedenken dat de beste man net zijn grachtenpand aan het Vondelpark heeft verkocht. Nou Youp, kijkend naar dit mooie optrekje snappen wij ook wel waarom je hier wil gaan wonen.

Amsterdamse grachtenpand
foto via BekendeBuren

Het prachtige Amsterdamse grachtenpand

Het schitterende Amsterdamse grachtenpand heeft totaal zeven kamers waarvan er drie slaapkamer zijn, twee badkamer en er komt ook nog een kelder bij. Voor mensen buiten de stad klinkt dit misschien als een grote gezinswoning, maar in het altijd dure en krappe Amsterdam is dit ontzettend riant om het maar licht uit te drukken. De volledige oppervlakte van het pand is dan ook 180 vierkante meter, wat verdeeld is over drie verdiepingen.

woning Youp van 't Hek
foto via BekendeBuren

Via de keuken (met kookeiland uiteraard) kan je de kelder bereiken. Als Youp voor zijn open haard zit in de woonkamer, heeft hij uitzicht over de gracht. Als Youp van ’t Hek de deur uitstapt, is hij meteen in de buurt van vele mooie stukjes van onze hoofdstad. De Jordaan, het centrum en de 9 Straatjes. Voor deze luxe moet de Nederlandse cabaretier ook wel wat neerleggen. Een schappelijke 2,37 miljoen euro heeft hij voor zijn 180 vierkante meter betaald. We weten het, Amsterdam wordt duur. Laten we maar snel gaan kijken waarom zo’n Amsterdams grachtenpand zo duur is.

Youp van 't Hek woning
foto via BekendeBuren
Amsterdamse grachtenpand
foto via BekendeBuren
Youp van 't Hek woning
foto via BekendeBuren