De nieuwe Pendulum Night Dive

Wanneer jij een echte horlogeliefhebber bent, wil je natuurlijk een unieke klok om je pols; en uniek is de Pendulum Night Dive zeker. Voor deze extreem gelimiteerde lancering hebben zij hun populairste model, de Pendulum, een eigentijdse upgrade gegeven.

Aangezien er slechts 100 stuks van worden geproduceerd, verzeker jij jezelf van een exclusief accessoire waarmee jij hoe dan ook de show zal stelen; op een extreem verfijnde wijze.

Fromanteel horloge

PENDULUM 'NIGHT DIVE'

Fromanteel €949,00 Shop nu

Dit luxe horloge van Fromanteel – met een krachtig automatisch mechanisch uurwerk met een gangreserve van 38 uur – voldoet aan de hedendaagse verwachtingen en overtreft deze zelfs. Het vakmanschap straalt er van A tot Z vanaf. Van de gedetailleerde wijzerplaat tot de eigentijdse behuizing; het is een horloge waarmee je gezien wil worden.

Met dit pronkstuk wordt bewezen dat minimalisme juist een kracht kan zijn. De zwarte rubberen duikers-band en wijzerplaat hebben een onuitwisbaar samenspel met de gekleurde indexen en wijzers. Met een opvallende secondewijzer als kers op de taart is het een echt pronkstuk voor de moderne man. Te combineren in al jouw outfits, van casual tot chique.

luxe horloge exclusief Fromanteel

De 120 clicks bezel van het horloge is uni-directional. Een stijlvolle en praktische toevoeging aan dit exclusieve exemplaar. Doordat je de bezel dus in één richting op kan draaien én de horloge tot maar liefst 200 meter waterbestendig is, is hij uitermate geschikt om te duiken. Stijlvol én sportief.

De case is van geborsteld roestvrij staal met gepolijste zijkanten en gaat perfect samen met het saffierglas. Hierdoor kan het waterbestendige horloge goed tegen een stootje en zal er door dit onwijs sterke glas geen krasje te zien zijn. Klassiek én modern komen dus echt samen.

luxe horloge Fromanteel

En ook het formaat van de Pendulum Night Dive is subliem. Met een kastgrootte van Ø40 mm en een kasthoogte van 11,5 mm voldoet dit horloge ook zeker aan de hedendaagse verwachtingen. Het is dé grootte die vandaag de dag het populairst is, wat ervoor zorgt dat dit luxe horloge om vrijwel iedere mannelijke pols past.

Aankoop wordt beloond met luxe extra’s

Het normale prijskaartje van de Pendulum Night Dive zal een bedrag van €1.199,- showen. Maar wanneer jij er vroeg bij bent, kan je dit unieke horloge aanschaffen tegen een prijs van €949,-. De shipping van dit pronkstuk is medio december.

Verder zijn er voor de vroege vogels ook een aantal extra features, zoals gravures, een open-case back én een nato-band. Zo krijg jij het horloge van je dromen om je pols, helemaal afgestemd op jouw voorkeuren. Unieker kan bijna niet.

Doos luxe horloges

En ben jij meer een liefhebber van een metalen band? Don’t worry, Fromanteel has got your back. Het horloge komt namelijk met twee banden: de rubberen duikers-band voor een sportieve look en de metalen band voor de klassieke look. Zo kan jij eenvoudig switchen van band, waardoor het luxe horloge een geheel andere vibe krijgt.

Het Nederlandse Fromanteel Atelier staat voor klasse

Een horloge is niet alleen een toevoeging aan jouw stijl, maar ook een verlengstuk van jouw persoonlijkheid; en dat is juist de reden dat dit accessoire zoveel aandacht verdient. Gelukkig denkt Fromanteel Atelier daar ook zo over. Al sinds de 17e eeuw specialiseert de klokkenmakersfamilie Fromanteel zich in slingeruurwerken, en laat dat nou net hetgeen zijn wat de ultieme inspiratie was voor de Pendulum Night Dive.

luxe horloge Nederlands merk

Hoewel de horloges van Fromanteel in Nederland ontworpen, zijn ze wel swiss made. En we kunnen heel stellig hierover zijn: dit staat voor kwaliteit van wereldklasse. Hiermee gaat het Nederlandse merk de strijd aan met ’s werelds vooraanstaande horlogemerken; en dat doen ze met succes. Het resultaat: een indrukwekkende collectie horloges waarmee jij gezien wil worden.

Met de unieke Pendulum Night Dive-deal verzeker je jezelf van een onuitwisbare klok op je pols. Of neem een kijkje op de website van Fromanteel voor de gehele collectie horloges.