Dutch Blockchain Week 2020

Sinds 2016 is Blockchain Netherlands (BCNL) actief. De Foundation is een community van Blockchain crypto en DLT startups/scaleups. En het toffe van de organisatie is dat het helemaal non-profit is, dus alle bedrijven die eraan meedoen komen met een heel andere motivatie naar het evenement dan simpelweg geld verdienen. Alles draait om kennisdeling.

Ze willen er meer leren over Blockchain, ze willen anderen iets leren over de datastructuur of ze willen nieuwe samenwerkingen aangaan met startups of al succesvolle ondernemingen. Doordat iedereen met deze motivaties komt, blijft het een internationaal eco-systeem waar iedereen op elk moment bij aan kan sluiten. Kom jij ook naar de Dutch Blockchain Week?

Het evenement is inmiddels voorbij, maar niet getreurd. De organisatie van de Dutch Blockchain Week heeft de sessies geplaatst op hun YouTube-kanaal zodat je ze in alle rust terug kan kijken.

Win een award op het event

Ook worden er maar liefst 6 awards uitgereikt tijdens de Dutch Blockchain Week. Deze awards zijn er om een aantal key players binnen de community in het zonnetje te zetten en hen erkenning te geven voor hun talent en inzet. Voor dit jaar heeft de selectiecommissie al een aantal finalisten geselecteerd, dus zou je de award willen winnen, dan kan je jezelf volgend jaar opgeven.

Dutch Blockchain Week 2020

Het publiek kon overigens nog stemmen tot 29 november op hun favoriete finalist. Natuurlijk wordt hier gekeken naar de relevantie, de impact, exposure en andere factoren die bepalen wie de uiteindelijke winnaar zal zijn van de award.

Dutch Blockchain Week vond plaats van 2 t/m 8 december 2020

De oprichter van de Dutch Blockchain Week is trots op wat ze nu al met de community hebben weten op te richten, dat is ook absoluut met reden: “Achter de schermen werken ondernemende en innovatieve mensen iedere dag keihard om producten en diensten met grote meerwaarde te ontwikkelen. Die bevlogenheid zie je niet terug in het nieuws, terwijl de gemeenschap graag deze mensen en bedrijven de erkenning wil geven die zij verdient.”

event crypto Nederland

Het programma biedt een scala aan topics, industrieën en sprekers. Alle toffe activiteiten, de uitreiking van de awards en het algemene event zijn tussen 2 & 8 december te volgen via de site van BCNL. En schroom niet om het te volgen, ook beginners kunnen dit volgen en hun vragen stellen.