Het is eindelijk zover. Na al die jaren ruziën over miscommunicatie tussen mannen en de vrouwen is er nu een verklaring. Vrouwen hebben namelijk de redenen gegeven waarom zij ons niet begrijpen. Natuurlijk is dit vanaf hun kant gezien, dus moeten we het nu maar even goed in ons opnemen. Want wil jij een betere relatie, verbeter dan deze skill.

Niet lullen maar poetsen

Mannen stellen geen vragen, maar doen het gewoon. De meeste van ons hebben de neiging om probleem oplossend te werk te gaan. Of dit altijd succesvol is, dat is een ander verhaal. De details maakt ons vaak niet uit, maar dit is wel wat de vrouwen willen weten. Als er iets wordt georganiseerd, dan komen wij gewoon zonder vragen of zorgen aan ons hoofd.

Domme vragen stellen

Mannen kunnen soms de meest domme vragen stellen. We zijn in staat om dingen tot in de kleinste details te onthouden, voornamelijk als het gaat over sport of klussen. Toch hebben we onze momenten dat we vragen moeten stellen terwijl we het antwoord wel moeten weten. Dat komt toch wat stom over.

miscommunicatie MAN MAN

Mannen zijn heel random

Dagdromen, we vinden het heerlijk om te doen. Mannen zijn visuele wezens en we visualiseren dan ook graag in onze vrije tijd. Hierdoor komen wij op dingen die niet echt relevant zijn voor een ander. Wij vinden het heerlijk om te doen, maar de vrouwen kunnen hier niet zoveel mee. Hierdoor kan het voorkomen dat er miscommunicatie ontstaat, wat natuurlijk niet goed is voor een relatie. Dit valt ook onder de redenen dat jij haar van je af duwt terwijl je dat niet wilt.

‘Mi casa es su casa’

Mannen hebben deze mentaliteit al snel te pakken. Als wij ons op ons gemak voelen, gaat dit heel snel. Het komt vaak voor dat een vriend dan binnen komt en zo naar de koelkast grijpt om wat lekker te nemen. Vrouwen kunnen het vaak niet goed begrijpen, maar wij houden gewoon van delen. Let er dus wel op dat je niet al het eten en drinken van de vrouw pakt zonder het netjes te vragen.

miscommunicatie MAN MAN

Mocht jij ook van delen houden op een ander level, dan hebben we nog iets voor je in petto. Wil jij namelijk het bed willen delen met een ander terwijl jij in een relatie zit, dan dien je dit soepeltjes te brengen. Zo stel je het voor: een trio met je vriendin.

Beledigen is vriendschap

Mannen die elkaar bijnamen geven of belachelijk maken, heerlijk. Dit hoort er gewoon bij en zal niet gebeuren als we niks om elkaar zouden geven. Vrouwen vinden het alsof wij elkaar pijnigen en erom gaan lachen uit leedvermaak. We bedoelen het vaak als grap en moet niet altijd al te serieus genomen worden. Dit zou je bij de meeste vrouwen toch niet moeten proberen.

Mocht het nou echt niet helemaal lekker gaan en je denkt dat de miscommunicatie elke keer weer niet meer te redden valt. denk nog even goed na, want deze punten geven aan dat jij beter je relatie kan beëindigen.