Relatie problemen

Je relatie beëindigen is lastig, maar soms de enige manier om jezelf weer terug te herpakken. Herken jij de volgende relatie problemen? Dan is de kans groot dat het tijd is om alleen verder te gaan.

Gelijkgestemd

In tegenstelling wat je zou verwachten, is ruzie met je partner heel normaal. Een conflict is bedoeld om dichter bij elkaar te komen en zo meer van elkaar te leren. Meningsverschillen zijn er om je te helpen en verwachtingen duidelijker te maken tegenover je partner. Wanneer dit niet gebeurt en zij het altijd maar eens is met wat je zegt, krijg je geen helder beeld en kan de kans op een escalatie groter zijn dan je zult denken. 

relatie problemen punten MAN MAN

Altijd samen

In het begin van je relatie is het volstrekt normaal dat je elke dag samen wilt zijn. Je bent nieuwsgierig en verliefd. Jullie hebben het beiden erg druk en de kans is er dat jullie elkaar een dag niet kunnen zien. Wanneer je partner elke avond langs wilt komen, zelfs als je hebt duidelijk gemaakt dat je niet kan, kan dit voor enige irritatie zorgen. Het is voor ieder gezond om je eigen leven en verplichtingen te hebben. Als je partner dit niet wilt begrijpen of zich rot gaat voelen kan dit een teken zijn dat ze jaloers of controlerend is. Dit kan echter voor relatie problemen zorgen.

relatie problemen punten MAN MAN

Geen verantwoordelijkheid

Iedereen doet wel eens iets waar die later spijt van heeft. Maar het is zeker niet altijd jouw schuld. Wanneer je partner weigert om een klein beetje verantwoordelijkheid te nemen kan dit erg verkeerd opgevat worden. Zorg hierbij dat dit gedrag niet vast blijft zitten in hun persoonlijkheid. Het is belangrijk om samen te erkennen wanneer je een fout maakt om vooruit te kunnen. 

relatie problemen punten MAN MAN

Geheimen hebben

In de eerste paar maanden dat je met iemand bent is het normaal dat je bepaalde dingen over je partner nog niet te weten bent gekomen; details over haar verleden, vrienden of familie of eerdere relatie problemen. Naarmate jullie langer bij elkaar blijven moet er een duidelijker beeld worden gevormd en wil je meer informatie over je partner. Als ze nog lang in de relatie mysterieus blijven, kan het een teken zijn dat er iets aan de hand is.

relatie problemen punten MAN MAN

Geheimen in een relatie. Wat doet dit nu met jullie relatie, en wat zijn de gevolgen hiervan?