Regenmantel

De regenmantel is één van de formeelste varianten van de mannen regenjassen. Deze jas houdt je warm en zorgt voor een tijdloze smart-casual look. Als je een regenmantel koopt, investeer dan in een jas die je jaren kunt dragen. Kies voor 100% polyester met een redelijk gewicht. Zo heb jij een stevige jas die je goed zal beschermen, jaar in jaar uit.

Mannen regenjassen MAN MAN
Foto via Instagram @Konstantin

De parka

De parka, wat oorspronkelijk een militaire jas is, heeft als doel om de lichaamstemperatuur zo goed mogelijk vast te houden tijdens de kou. Kies voor een kleur die je zowel sportief kunt dragen als stijlvol naar je werk of een chique avondje uit. Met name grijze en olijf groene parka’s gaan goed samen met al jouw denim jeans. Maak de look af met een stijlvol paar sneakers of chelsea boots. Een casual look waarmee jij altijd indruk maakt.

mannen regenjassen MAN MAN
Foto via Instagram @Raretrio

Waterdichte trenchcoat

Een van de meest stijlvolle jassen die we kennen, de trenchcoat. Het fijne van deze jas is dat hij ook in verschillende varianten verkrijgbaar is waardoor je hem het hele jaar kunt dragen, zo ook met deze regenachtige dagen. Je kunt natuurlijk voor de klassieke look gaan, maar ook casual is de trench een geweldige jas om te dragen. Met opgestroopte mouwen op een wit T-shirt, een basic pantalon en cleane sneakers staat ‘ie dan ook net zo mooi. Dit is een van de stijlvolste mannen regenjassen en een investering die het geld meer dan waard is.

mannen regenjassen MAN MAN

Puffer jas

De puffer jas zie je steeds vaker in het straatbeeld verschijnen. Het is een comfortabele jas welke heel goed samengaat met al jouw streetstyle looks, vooral als je hem oversized draagt. Wanneer jij een oversized variant draagt, stem dan de rest van je outfit hierop af. Draag een broek met een wijdere fit en maak de look af met chunky sneakers. Al met al is de puffer een van de mannen regenjassen die absoluut niet mag ontbreken in jouw garderobe.

mannen regenjassen MAN MAN
Foto via Instagram @matthiasgeerts

Lange regenjas

De lange regenjas is de ideale jack voor de typische Nederlandse dag, zeker als je ergens snel naartoe moet op de fiets is deze jack zeker geschikt voor jou. Hij is zeer makkelijk te combineren met al jouw kledingstukken. Doordat het een lang model is, is ‘ie perfect voor een cleane look. Combineer de lange regenjas met zwarte jeans en een paar sneakers. Zeer eenvoudig, maar oh zo stijlvol.

mannen regenjassen MAN MAN
Foto via Instagram @Kevinelezaj

Na de mannen regenjassen komen de lente jassen

Na regen komt zonneschijn. Ben jij al klaar voor een zonnige lente? Met deze lente jassen ga jij stijlvol het volgende seizoen in.