Lente jassen, tijd om te layeren

Daarom selecteerden wij verschillende typen jassen waarmee jij in alle stijl op een terras kan zitten met een speciaalbiertje in je hand. Als de zon het een beetje toelaat hoef je zometeen niet langer jassen met een dikke voering of van heel zwaar wol te dragen.

Bomber

Niet alleen in de winter is dit een heerlijke jas, maar ook in lente kan deze variant gedragen worden. Ga voor een dunne variant, het liefst zonder voering. Rock de bomber jacket met een sweater en een pantalon voor een smart look waarmee jij indruk maakt.

jassen lente man man

Regenjas

Ja, deze ga je in de lente weer veel zien. Zoals je door jarenlange ervaring hebt geleerd, is in Nederland een regenjas ook in de lente je beste vriend. Ga bijvoorbeeld voor een Stutterheim. Kost wat, maar zit je de rest van je leven snor.

lente jassen heren MAN MAN

Harrington Jacket

Een klassieke jas die nooit zal vergaan. Net als de bomber is deze variant ideaal voor een smart look. Kies voor een Harrington in een donkere tint en rock er een slim fit jeans of pantalon onder. Comfortabel, stijlvol en geschikt voor iedere gelegenheid. Maak het af met een clean paar sneakers.

lente jassen heren MAN MAN

Leather Jacket

Er is geen betere combinatie dan het juiste witte T-shirt en een leren jacket. Dit is dan ook de ideale combinatie om in de lente te rocken, mits de temperatuur het toe laat. De leren jas kan op verschillende worden gedragen, maar de beste is toch wel de Marlon Brando look.

Wij snappen natuurlijk dat de temperaturen van vandaag de dag nog niet geschikt zijn voor alleen een T-shirt en een dunne jacket. Ga daarom gedurende deze overgangsperiode voor een all black look. Rock de zwarte leren jacket samen met zwarte chelsea boots, jeans en een grofgebreide coltrui; één van de stijlvolste looks van dit moment.

lente jassen heren MAN MAN

Denim Jacket

Deze hoef je nu niet meer onder een jas te dragen, maar kan je eindelijk in vol ornaat tonen aan de wereld. Krijgt die denim jacket eindelijk de aandacht die het verdient. Kies een toffe gewassen variant, of een simpele zwarte. Wanneer je gaat voor een gewassen blauwe variant, rock hem dan in combinatie met een grijs sweatshirt en zwarte jeans. Een klassieke combinatie die altijd werkt.

lente jassen heren MAN MAN

Al met al is het bij de bovenstaande lente jassen van belang dat jij ze goed combineert met andere kledingstukken. Zo kan jij jezelf verzekeren van een stijlvolle en warme look.