Herfst. Een seizoen dat hand in hand gaat met een shitload aan regen. Niemand wordt er blij van om met een zeiknatte outfit op werk te arriveren. Wij selecteerden drie regenjassen die jou helpen droog over te komen.

Rains Mac coat

Regenjasmagnaat Rains tovert de regenjas om een stijlvolle Mac Coat, geïnspireerd op de Mackintosh coat. Wind- en waterproof, zoals het hoort. Extra lang, dus je hoeft je niet druk te maken over een lelijke regenbroek. Zo zit je stijlvol op de fiets, in de regen. Hieronder in zwart, ook verkrijgbaar in beige. Een betaalbaar instapmodel voor €95,-.

rains mac

Penfield Inuvik Parka

Voor deze herfst dropt Penfield deze hooded parka in 100 procent waterproof nylon. In zwart en army green. Layer ‘m met een sweater en denim jack en deze jas helpt je ook de koudere dagen door. Duurder dan de Rains, maar dan ook praktischer.

penfieldparka

Stutterheim Stockholm Coat

Gebaseerd op de originele vissersjas van zijn opa bracht Alexander Stutterheim dit pracht exemplaar op de markt. Handgemaakt in Zweden, onverwoestbaar en met de perfecte fit. Mocht je echt een next level regenjas willen, is Stutterheim de beste keus. Ja, het kost een paar duiten, maar dan heb je ook een regenjas die je leven lang meegaat.

stutterheim