Netflix uitspelen is de voornaamste bezigheid als je thuis moet blijven. Je boekenkast opnieuw leeg lezen is ook lekker wanneer de zon schijnt en je in je tuin kan zitten. Leuke hobby’s zoeken kan toch best lastig zijn. Maar deze man heeft zijn passie gevonden en al zijn tijd in deze onwijs leipe mancave gestopt.

Zelf een mancave in je tuin bouwen

Dit mooie houten tuinhuis is ingericht met alles wat een mancave wilt hebben. Een pooltafel, dartbord, comfortabele bank en een bar waaraan je kan hangen. Het is een ruim opgezette ruimte met genoeg ruimte om met al je maten een paar bier weg te tikken. Roep je vrienden dus maar bijeen.

vette mancave

Een wellness voor mannen

De discolampen zijn een leuke toevoeging om echt een feest te bouwen in deze mannengrot. Elke mancave heeft iets dat het bijzonder en uniek maakt. De één heeft een bierkroonluchter en de ander is ingericht als de meest stijlvolle mancave ooit.

Bij deze mannengrot zijn het niet de discolampen die het bijzonder maken, maar de toevoeging van een jacuzzi én een sauna. Hoe vet. Het is bijna een volledige wellness, want er is ook een stoombad aanwezig en een douche om je achteraf af te spoelen. Naar deze wellness wil elke man wel gaan.

wellness voor mannen

Wil jij nu ook een eigen plekje hebben waar je je kan terugtrekken? Dat snappen wij heel goed. Weet je alleen nog niet zo goed wat je nou precies wil? Met deze kerk die van binnen een leipe mancave is, kan jij wel wat goede inspiratie opdoen voor jouw eigen mannengrot.