Te koop op Funda: een appartement in Ridderkerk

Bij dit pareltje dat op Funda staat kom je niks te kort. Dit appartement is te vinden in Ridderkerk op de 2e woonlaag van een flatgebouw. Het flatgebouw lijkt op een standaard flatgebouw dat je wel vaker ziet in Nederland. Dit appartement is echter iets wat je niet vaak tegenkomt maar wel heel erg bruut is. Het is de perfecte mancave.

Woonkamer Funda

Het appartement is pas verbouwd

Het appartement is oorspronkelijk in 1968 gebouwd maar in 2018 en 2019 verbouwd. In totaal beschikt het over drie kamers. Verder heeft het eigenlijk alles wat je nodig hebt. Dit appartement is erg stijlvol en van binnen is het voornamelijk zwart waardoor het er heel vet uitziet. De badkamer is enorm luxe en stijlvol. Het beschikt over een toilet, douche en wastafel. Vooral de wastafel is bijzonder en ziet er heel vet uit. De keuken is ook heel degelijk. Je kan hier koken op een inductieplaat en de wasbak is zeker het bekijken waard. Ook is er een ruim zonnebalkon te vinden waardoor je in de zomer ook nog eens heerlijk buiten kan zitten. De totale oppervlakte is 75 m2.

Het interieur is ook niet verkeerd. Zo heeft het een bank die zomaar in jou mancave had kunnen staan. In dit appartement staat ook een motor. Behalve deze motor, kan je voor de rest alle meubels overkopen.

Zie meer beelden van de koopwoning hieronder:

Badkamer Funda

De vraagprijs voor dit appartement is 225 duizend euro. Verder ligt het in een groene omgeving met natuurgebieden dichtbij. Ook winkels en openbaar vervoer zitten in de buurt door de centrale ligging van het appartement. Ook ligt Rotterdam relatief dichtbij waardoor je vrij snel in de grote stad bent.

Slaapkamer

Funda keuken

Mancave Funda slaapkamer

Eetkamer

Appartement
Fotografie: Horeca in beeld