1. Knuffel elkaar vaker

Door te knuffelen met je partner, krijg je meer vertrouwen in diegene. Ook geeft het een gevoel van veiligheid en comfort. Dit komt door het liefdeshormoon wat vrij komt tijdens het knuffelen. Dus als je vaker knuffelt, wordt jullie relatie binnen en buiten de slaapkamer sterker.

2. Ga minstens een keer per week op date

Het is belangrijk dat je in een relatie tijd voor elkaar vrijmaakt. Dit betekent niet dat jullie elke week naar een duur restaurant moeten, zeker niet. Ook een simpele Netflix date kan al een positief effect hebben als jullie samen de nacht doorbrengen.

3. Geef je haar vaker een complimentje

Iedereen vindt het fijn om een complimentje te krijgen. Hiermee zorg je er ook voor dat je partner meer zelfvertrouwen krijgt en dat kun je terug zien in de slaapkamer. Let er wel op dat de complimenten gemeend zijn en je ze niet zomaar zegt. Inspiratie nodig? Lees dan ook over de goede complimenten voor vrouwen en test het uit.

4. Kus haar vaker

Net zoals bij knuffelen, komt bij een kus oxytocine vrij, wat de aantrekkingskracht tussen jullie verhoogt. Daarnaast verminder je op deze manier stress en conflict bij je partner, waardoor ze tijdens het moment nergens anders meer aan hoeft te denken. Genoeg redenen om haar wat vaker te kussen.

Beter in bed worden

5. “Ik hou van je”

“Ik hou van je” zeggen betekent vaak dat jullie relatie een stapje verder is gegaan. Maar als je eenmaal over de drempel heen bent, moet je het wel volhouden. Zeg het bijvoorbeeld als je weg gaat en combineer het misschien met een kus zodat je partner weet hoe je je echt over haar voelt.

6. Raak je partner vaker aan

Het klinkt misschien en beetje overdreven, maar we bedoelen hier niet mee dat jullie elk moment van de dag tegen elkaar aan hoeven te zitten. Zo is af en toe handen vasthouden al genoeg om het ’s avonds spannender te maken. Als je dit doet, neemt het gelukshormoon toe en is de kans op depressie en stemmingswisselingen kleiner.

7. Ga op leuke uitjes

Zoals bij punt twee al beschreven, staat is het belangrijk om samen tijd door te brengen. Dit houdt ook in dat jullie leuke dingen doen buiten de deur. Zo kun je naar de film of een pretpark gaan, maar ook het strand of het bos kan heel goed zijn.

levens tussen de lakens relatie

8. Beste vrienden

Als je een relatie hebt, betekent het niet dat jullie beste vrienden zijn. Toch wordt dit wel aangeraden. Wanneer je goede vrienden bent, versterk je namelijk jullie emotionele band.

9. Verras haar met een romantisch gebaar

Verras haar zo nu en dan met een bosje bloemen, chocolaatjes of een ander romantisch gebaar die het goed doet. Op deze manier laat je zien dat je naar haar verlangt en kan het jullie avonden samen een stuk spannender maken.

10. Ga samen op avontuur

Nog iets wat een positief effect kan hebben op jullie avond tussen de lakens is op avontuur gaan. Maak bijvoorbeeld een bucketlist en ga deze samen af. Door dit met zijn tweeën te doen, delen jullie verschillende ervaringen die je met niemand anders deelt en dat heeft zeker invloed op jullie bedprestaties.