Met deze romantische gebaren maak je indruk op een vrouw

Tegenwoordig bevinden wij, en onze relaties, ons vaak in een sleur. We gaan maar door en vergeten soms hoe belangrijk het is om meer tijd en energie in elkaar te steken. Het is af en toe nodig om je vrouw te verrassen, omdat je haar zo speciaal en geliefd laat voelen. Romantiek kan hier een handje bij helpen zonder dat het gebaar heel uitgebreid en groot moet zijn. Lees hieronder de kleine romantische gebaren die je kunt doen om jouw meisje te verrassen.

1. Let goed op wat voor haar belangrijk is

Het is niet heel moeilijk om erachter te komen wat een vrouw belangrijk vindt. Waarschijnlijk praat ze er namelijk voortdurend over en kun je al snel de conclusie trekken dat je een belangrijk element te pakken hebt. Zorg ervoor dat je deze dingen goed onthoudt en steek hier ook tijd in. Help haar door er bijvoorbeeld samen over te praten, feedback te geven als dat kan of aan te moedigen om er meer mee te doen.

hoe romantisch zijn

2. Vergeet de kleine dingen niet

Kleine romantische gebaren hebben meer impact dan je denkt. Neem bijvoorbeeld eens haar favoriete chocola mee of laat een bad voor haar vol lopen. Dit lijkt een klein gebaar, maar eigenlijk is dit voor een vrouw echt romantisch. Hoe gemakkelijk kan het zijn!

3. Verras haar soms met wat groters

Natuurlijk zijn kleine dingen lief, maar ook met grote dingen maak je indruk. Een vrouw verrassen met een etentje, een spontaan nachtje weg of een grote bos bloemen. Zomaar een paar dingen die een vrouw ontzettend blij kunnen maken.

4. Maak het fysiek

Niet alleen woorden of daden kunnen romantische gebaren zijn. Je kunt ook je liefde voor haar op een andere manier uiten. Geef een kus op haar voorhoofd, sla een arm om haar heen of geef wat vaker een knuffel. Op deze manier voelen vrouwen zich ook snel erg geliefd.

romantische gebaren voor vrouw

5. Plan regelmatig een date night

We weten allemaal wel dat dates in een verder stadium van een relatie minder vaak voorkomen. Het is lastig om het vol te houden, maar neem toch het initiatief om de agenda’s te pakken en regelmatig een avond of ander dagdeel vrij te houden voor een date. Als jij dan ook nog eens bedenkt wat jullie gaan doen op de date, thuis of buiten de deur, scoor je helemaal punten. Zo kun je haar ook nog eens verrassen.

6. Schrijf een lieve brief

Een hele liefdesbrief, een lief appje of een sticky note op de voordeur. Het maakt niet uit hoe en in welke vorm, want het is altijd een klein romantisch gebaar. Zet er op of in hoe blij je met haar bent en je scoort gegarandeerd punten. Vrouwen houden hiervan.

7. Help haar ontstressen

Vrouwen kunnen onwijs stressen over de kleinste dingen. Je kunt je hier mega druk over maken en het vooral negeren (we weten namelijk allemaal dat ze hier niet gezelliger van worden) óf je kunt er juist wat aan doen. Kom erachter hoe jouw meisje het beste tot rust komt en zorg ervoor dat je dit voor haar regelt zodra je merkt dat ze wat minder goed in haar vel zit. Dit kan bijvoorbeeld een warm bad, een dekentje op de bank of een zak chips zijn. Als je eenmaal weet wat je moet doen, is het een kleine moeite en zal ze erg blij zijn met je.

Het is belangrijk om deze romantiek ook door te zetten in bed. Lees ook hoe jij in bed een stuk romantischer kunt worden.