Wat vinden vrouwen belangrijk en waar maak ik haar blij mee?

Relaties blijven werk, en in iedere baan moeten beide partijen voldoen aan bepaalde eisen. Wij helpen je een klein handje mee te voldoen aan die eindeloze takenlijst.

Je weet het soms even niet meer, waar je je partner blij mee kan maken. Soms zitten koppels in een dipje. Zelfs wanneer het wel ontzettend goed gaat, wil je er alles aan doen om dat zo te houden. En dan is het fijn als je kleine dingen kunt doen om een glimlach op haar gezicht te bezorgen. Niet alleen maak je haar daarmee blij, ook zul jij je extra mannelijk voelen door haar positieve energie als reactie op jouw gedrag. Dus ben je benieuwd wat vrouwen belangrijk vinden in een relatie? Met deze vijf punten scoor jij sowieso:

 1. Interesse tonen

  Vragen stellen en doorvragen over dingen die voor haar belangrijk zijn. Het kan zijn dat het jou totaal niks boeit. En hoe minder het jou boeit, hoe meer het haar zal opvallen dat jij ernaar vraagt. Dat wordt dus gewaardeerd. koken met vrouwen

  Hetzelfde geldt voor het opnieuw vragen naar iets dat een tijdje geleden is gebeurd. Als jullie het laatst hadden over een vervelend gesprek op werk met haar baas of gewoon een collega die irritant was, dan kun je nu, even later, hier weer naar vragen. Of er nog een vervolg was, hoe ze zich er nu over voelt en of ze nog meer aanvaringen heeft gehad met die vervelende collega. Dan laat je zien dat haar leven jou interesseert.

 2. Samen koken

  Het is een leuke bezigheid die je samen in huis kunt doen. Zet gezellige muziek op, schort om en gaan. Het is echt niet nodig om dit iedere week te doen en de ene vrouw vindt het leuker of belangrijker dan de ander. Maar als jouw vrouw een van die dames is die veel plezier haalt uit samen koken, maak er dan werk van om dit vaker te doen. Zeker als je allebei veel werkt en lange dagen maakt is dit de ideale manier om met z’n tweeën aan het eind van de dag toch nog samen die connectie te voelen.

 3. Voorspel

  Voorspel is voor iedereen anders en jullie moeten er samen achter komen wat dat voor jullie betekent. Maar één ding is voor iedere vrouw belangrijk en dat is: verlangen. Heb je wel eens meegemaakt dat je héél hard moest werken om een vrouw te versieren? Waarschijnlijk wel vaker dan één keer. Voelde dat verlangen, die opwinding, en de uiteindelijke daad misschien zelfs ook, daardoor niet tien keer beter?

  Het ‘probleem’ voor vrouwen is dat mannen vrijwel altijd met hen naar bed willen, in principe zouden ze vrijwel iedere date die ze hebben met een man naar bed kunnen. Het gevolg hiervan is dat vrouwen zelden echt dat verlangen krijgen te voelen. Zij krijgen niet te ervaren hoe die intense lichamelijke opbouw is wanneer een man níet met hen naar bed wil (dit verschilt uiteraard per vrouw en per relatie, maar dit is in veel gevallen wel de situatie). Het is niet voor niks dat vrouwen lyrisch zijn over 50 Shades of Grey. Dus probeer het eens: streel en zoen haar hele lichaam, wijs haar eens af, laat haar wachten voordat je überhaupt in de buurt van haar erogene zones komt.

  https://man-man.nl/wat-vinden-vrouwen-lekker-in-bed/

  De kans is groot dat je haar helemaal gek maakt en ze je alleen maar meer wil. Een soort reversed psychology, ook nog heel vermakelijk voor jezelf dus. Er zijn verschillende dingen die vrouwen te gek vinden in de slaapkamer.

 4. Hygiëne

  Alleen omdat je in een relatie zit, betekent het niet dat je niet meer lekker hoeft te ruiken, integendeel. Stel, jullie hebben op donderdagavond na jullie werk date night gepland, neem dan je tandenborstel en een geurtje mee naar werk om te zorgen dat je extra fris op die date aankomt. Dat zal haar opvallen en extra blij maken want het laat zien dat je de date en dus jullie relatie serieus neemt.

 5. Een helpende man

  Het is 2021 en de kans is groot dat jouw vrouw net zo hard werkt als jij, misschien zelfs wel harder. Als jij iemand bent die niet altijd uit zichzelf opruimt en afruimt, probeer hier dan iets meer op te letten en bij te springen. Als je merkt dat je hier niet altijd de kans voor krijgt, of dat het soms al te laat is omdat zij je voor is, zet dan eens in de week of maand een notitie in je agenda dat je heel bewust iets in huis doet om te laten zien dat je er wel mee bezig bent. Hiermee scoor je heel veel punten.

We hopen dat je hier iets mee kunt en dat je weet wat vrouwen belangrijk vinden in een relatie. Wil je het niet verpesten? Check dan de grootste afknappers voor vrouwen.