Beter in bed worden, hoe doe je dat?

Je denkt al gauw aan dingen als de duur van de vrijpartij. Echter doelen wij daar in dit geval niet op. Met een paar simpele tips word je echt beter in bed, het is geen hogere wiskunde.

Opfrissen

Goede hygiëne is de eerste op het lijstje en een echte must. Lichaamsgeur is over het algemeen aantrekkelijk, maar het moet wel enigszins fris ruiken daarbeneden. Zorg daarom dat je voor jullie nachtelijke avontuur gedoucht of, op zijn minst, de jongeheer afgespoeld hebt. Dat voorkomt vervelende situaties als ze besluit down under te gaan.

elke dag douchen effecten MAN MAN

Voorspel

Niets werkt zo goed als haar in de stemming te krijgen met voorspel. Volgens haar is het dan ook het belangrijkste en intiemste moment. Vraag haar wat ze wil, of ze zich comfortabel voelt en wat je kan doen om het voor haar zo fijn mogelijk te maken. Bonuspunten als je deze vragen kan omtoveren in ‘stoute gesprekken’. Het delen van jullie fantasieën zal een hoop bij haar losmaken.

Take it slow

Tuurlijk is het soms fijn om lekker spontaan even vijf minuutjes te pakken voor een quickie, maar wat zij vaak liever wil is taking things slow. Op die manier geef je haar de rust en de tijd om haar hoogtepunt te bereiken, of zelfs meerdere, als je echt je best doet.

take-it-slow

Don’t push it

Een goede bedpartner weet het verschil tussen het voorstellen iets nieuws in de slaapkamer te doen en zijn partner pushen om iets nieuws te proberen wat ze eigenlijk niet wil doen. Elkaars grenzen opzoeken in bed kan spannend zijn, maar je moet ook weten wanneer het genoeg is geweest. Een veilig gevoel in bed is het belangrijkste.

Back to basic

Voordat je allerlei speciale capriolen gaat uitproberen, vraag jezelf eerst af of je de basics wel beheerst. Raak je bij haar wel de goede plek in de missonarishouding, of zit je er vaak naast? Probeer samen uit te vinden wat ze het fijnst vindt en vraag het haar.

Volle aandacht en tijd

Maak tijd vrij voor een avontuurtje in de slaapkamer. Tuurlijk, je hoeft het niet in te plannen in elkaars agenda, maar wanneer je je liefje laat weten dat je vanavond zin in haar hebt zal ze er de hele dag plezier van hebben. En jij ’s avonds des te meer.

Speeltjes

Niet alleen glijmiddel en massageolie kunnen de gebeurtenis naar een hoger level tillen, ook speeltjes kunnen haar stimuleren op een nieuwe manier. Je kunt het zo gek maken als ze wil; van geribbelde condooms tot een blinddoek. Hier geldt ook wel weer: zorg dat ze zich comfortabel voelt en don’t push it.

Seks-speeltjes

Complimenteer haar

Wees niet verlegen: als je je partner er goed uit vindt zien, vertel het haar! Het zal haar zelfvertrouwen boosten en ze zal zich meer op haar gemak voelen.

Explore

Ga niet alleen af op haar borsten en de area tussen haar benen. Er zijn nog veel meer gevoelige plekjes die voor haar enorm goed laten voelen. Haar oren, binnenkant van haar dijbeen, haar voeten, en haar lippen. Probeer wat uit en ontdek samen wat ze fijn vindt.

Gun haar genot

Het belangrijkste is dat jullie allebei genieten, maar het kan geen kwaad om haar ook een keer lekker te verwennen. Doe wat ze het allerliefste wil, misschien wel twee keer, ook al is het misschien niet jouw favoriete bezigheid. Wie weet staat er dan de volgende dag wel een extra lekker ontbijtje op je te wachten.