Tips om knapper te worden

Wij als mannen moeten veel moeite doen om knapper te worden. Zo kunnen we niet, net zoals vrouwen, make-up op doen. Niet dat dat een vrouw per se knapper maakt, maar dat terzijde. Hoe pakken wij mannen dit dus aan?

 

Daarvoor hebben we tips voor je verzameld. Succes!

1. Het juiste kapsel

Heb je de afgelopen 10 jaar hetzelfde kapsel gehad én heb je nooit succes gehad bij de vrouwen? Dan is het misschien tijd om van kapsel te veranderen. Het kan namelijk best zijn dat er kapsels zijn die veel beter bij de vorm van je gezicht passen. Dus probeer eens iets anders uit bij de kapper.

2. Een goede kledingstijl

Het klinkt zo makkelijk, maar is toch echt moeilijk: een goede kledingstijl creëren. Want wat moet je nou precies aan bij welke gelegenheid? En hoe zorg je ervoor dat je nooit underdressed bent? Gelukkig hebben we al eens geschreven over een goede kledingstijl, dus bedank ons daarvoor later maar. Tip van de redactie: ga voor goede basics zoals zwarte en witte T-shirts.

3. Regelmatige krachttraining

Ben je niet zo van het sporten? Dan is de kans ook groot dat je niks aan beweging doet. Maar wil je er écht goed uit gaan zien, ga dan eens naar de sportschool of ga thuis beginnen met krachttraining. Daarmee krijg je meer spieren en dat vinden vrouwen over het algemeen heel erg aantrekkelijk.

krachttraining knapper

4. Lichaamsbeharing

Heb je veel lichaamshaar? Dan kan het best zijn dat je nét iets te veel hebt. De oplossing: haal het een keer weg. Natuurlijk kan je het altijd weer laten aangroeien, maar kijk eerst eens aan of het een positief effect heeft op je uiterlijk en of je er dus knapper van wordt.

5. Laat een baard groeien

En soms is lichaamshaar wél aantrekkelijk, bijvoorbeeld wanneer het in het gezicht is. Een goede baard kan heel aantrekkelijk zijn, dus probeer gewoon eens iets te laten groeien. De kans dat je meer aandacht krijgt van vrouwen, is groot. Kijk gelijk even voor welk model baard je gaat, dan weet je waar je moet beginnen.

6. Wittere tanden

Over het algemeen vinden vrouwen het heel sexy als een man een mooi gebit heeft én dat zijn tanden wit zijn. Probeer dus eens een manier te vinden om wittere tanden te krijgen. Of je kan ervoor zorgen dat je bepaalde gewoonten afleert, die de oorzaak zijn van gele tanden.

Poseren foto MAN MAN

7. Je wenkbrauwen onderhouden

Nóg een tip is om je wenkbrauwen bij te houden. Hierdoor zie je er verzorgd uit en weet je zeker dat je niet te dikke wenkbrauwen hebt of dat je een uni-brown krijgt. Dus check vooral even hoe je als man je wenkbrauwen epileert.

8. Drink veel water

Een hele gekke in dit lijstje, maar zorg dat je voldoende drinkt. Daardoor hydrateert je huid namelijk meer en is de kans op puistjes veel kleiner. Dus zorg dat je voldoende water drinkt op een dag. Het draagt écht bij aan een mooiere uitstraling. En je valt er ook nog eens van af.

9. Huidverzorging

Lukt het niet om met water je huid weer een beetje glad te krijgen? Dan zijn er altijd nog verzorgingsproducten voor de huid waardoor je een knappere uitstraling krijgt. En geloof ons: er zijn genoeg verzorgingsproducten die niet voor vrouwen zijn, maar juist zijn gemaakt voor mannen.

10. Zelfverzekerde uitstraling

Uiterlijke verzorging draagt heel erg bij aan je uiterlijk, maar uiteindelijk draait het ook om hoe je alles draagt en hoe je erbij loopt. Ben je niet zeker van je zaak? Dan is de kans groot dat je geen knappe uitstraling hebt. Dus zorg dat je zelfverzekerd bent en dat ook uitstraalt.