Een witte lach is goud waard. Een schoonheidsideaal waar we dan ook veel aandacht aan schenken. Nu kunnen we ze laten bleken, maar met een paar huis-tuin-en-keuken tips krijg je hetzelfde effect.

Spoel je mond met kokosolie

Deze traditionele Indiase techniek wordt al eeuwen gebruikt. Op het moment dat je wakker wordt neem je een eetlepel kokosolie, waarna je 15 minuten lang je mond spoelt. Het is ideaal als je dit doet tijdens het douchen. Aandachtspunt: de smaak is minder aangenaam dan het resultaat.

Mannen witte tanden

Wit voedsel

Hoe witter het voedsel, des te witter je tanden. Wie leeft op een dieet van kip, rijst, vis en melk, zal spierwitten tanden hebben. Ook zit in producten zoals melk calcium dat helpt bij het versterken van tandglazuur.

Mannen witte tanden 22

Home-made mondwater

Deze tip komt uit oma’s keuken. Meng een theelepel zout in warm water en gebruik het als mondspoeling. Zout is een natuurlijke antibacteriële, die zorgt voor het verminderen van bacteriën, ideaal voor de plekken waar de tandenborstel niet bijkomt.

zout witte tanden

Plug in

Neem afscheid van je handmatige tandenborstel. Elektrische tandenborstel kan een flinke uitgave lijken, maar deze investering is het waard. Het resultaat van een elektrische tandenborstel is 4 malen beter dan een handmatige, waardoor je gebit schoner en witter is.

Mannen witte tanden 2