Waarom vinden vrouwen grijs haar bij mannen aantrekkelijk?

Uit onderzoek is gebleken dat 72 procent van de vrouwen mannen met grijs haar aantrekkelijker vindt dan mannen zonder grijs haar. Dit gaat echter wel hand in hand met hoe een man zich hierbij kleedt. Maak de grey look dan echt compleet en draag dan geen zwerver outfit, maar een outfit met klasse, zoals George Clooney.

Volwassener

Mannen met grijs haar komen vooral volwassen over. Vrouwen nemen ze een stuk serieuzer en zien ze niet meer als een jongetje, maar als een man. Ook krijgen vrouwen een veiliger gevoel doordat deze mannen een vaderlijke uitstraling hebben. Het klinkt misschien heel gek, maar toch is het waar (en in dit geval ook positief). Elke vrouw houdt van een vertrouwd en veilig gevoel bij een man. En nee, dit zijn geen daddy issues.

Stoer en zelfverzekerd

Mannen met grijs haar zijn op één of andere manier best hot en aantrekkelijk. Nog steeds kunnen wij niet echt verklaren waarom, maar we weten wel dat het zelfverzekerdheid uitstraalt en dat is zeker weten een van de redenen. Mannen met grijs haar hebben lak aan wat anderen denken en laten hun haar gewoon voor wat het is. Ze hebben een rustige uitstraling en weten wat ze willen. Dit is een man met ambitie en hij heeft sowieso alles op orde.

Er zal niet veel veranderen

Het uiterlijk van een man met grijs haar zal waarschijnlijk niet heel veel meer gaan veranderen. Als vrouw zijnde kan je makkelijker inschatten hoe hij er over 20 jaar uit ziet en zal je niet voor verrassingen komen te staan. Als hij er nog steeds top uitziet met zijn grijze haren weet je in ieder geval zeker dat hij er over 20 jaar nog steeds goed uit zal zien (hopelijk).