Wat heeft het nieuwe huis van Angela de Jong te bieden?

Angela de Jong en haar huwelijkspartner Albrand Leeuwe hebben een prachtige villa weten te bemachtigen in Rotterdam. De twee hebben het vrijstaande huis gekocht voor 1.025.000 euro. Een megabedrag, maar door goed te onderhandelen hebben ze hiermee wel de woning op de kop weten te tikken voor 150.000 euro onder de vraagprijs.

 

Wat krijgen ze voor dat enorme bedrag? De woning heeft een oppervlakte van 169 vierkante meter en beschikt in totaal over vijf slaapkamers en twee badkamers. Genoeg ruimte, zou je zeggen. In totaal heeft de woning drie verdiepingen. Koken kan op wereldklasseniveau in de prachtig ingerichte keuken, met een matzwart kookeiland.

angela de jong

Ook de buitenruimte is om van te smullen. Wanner het lekker weer is in ons kikkerlandje, zouden ze gebruik kunnen maken van een luxe buitenkeuken in de grote achtertuin van 378 vierkante meter. Verder kan er ook knus gestookt worden in één van de twee open haarden. Op de oprit is er plek voor twee auto’s en er is nog een garage die gebruikt kan worden voor een extra auto of als opslag. Bekijk hieronder meerdere foto’s van de woning of neem een kijkje op de website van BekendeBuren:

angela de jong

tuin rotterdam woning angela de jong