De vrouwen waar we vroeger verliefd op waren

Er zijn een aantal vrouwen waardoor we in onze jongere jaren meer interesse in het andere geslacht kregen. Zie de iconische schoonheden hieronder:

Megan Fox

Megan Fox staat natuurlijk bekend al gigantisch seks icoon, vooral van de jongere jaren. Maar we kunnen wel stellen dat ze dat nog steeds is na haar sexy shoot met Kourtney Kardashian. Ze is actrice en model. Zo speelde ze onder andere in Bad Boys II en Till Death.

verliefd-vrouwen-vroeger

Tatjana Simic

De naam herken je misschien niet direct, maar de foto waarschijnlijk wel. Tatjana is Kroatisch-Nederlands mode, zangeres en actrice. Maar waar we haar vooral van kennen, is natuurlijk van de filmcycles Flodder. Ook zat ze samen met Patty Brard en Patricia Paay in het programma Diva’s draaien door in 2011 en poseerde ze meerderen malen voor de Playboy.

verliefd-vrouwen-vroeger

Kate Upton

Kate Upton is een Amerikaans model en actrice. Ze werkt voor IMG Models en is ze meer dan een jaar het gezicht geweest van het merk Guess. Verder heeft ze in verschillende films gespeeld, zoals The Other Woman en The Layover. De schoonheid zijn we natuurlijk verliefd op geweest, maar ook zeker op gebleven.

verliefd-vrouwen-vroeger

Yolanthe Cabau

We kennen natuurlijk allemaal onze Nederlands-Spaanse schoonheid Yolanthe Cabau. Ze heeft een relatie gehad met meerdere bekende Nederlanders, zoals Jan Smit en Wesley Sneijder. Met Wesley kreeg ze een kind. Nu presenteert ze vooral nog veel, zo heeft ze Temptation Island VIPS gepresenteerd en De Jongens tegen de Meisjes. We waren misschien vroeger verliefd op haar, maar of dat ooit weg is gegaan is de vraag.

yolanthe billen instagram

Katja Schuurman

Actrice en presentatrice Katja Schuurman kennen we natuurlijk van onder andere Goede Tijden, Slechte Tijden en van haar hoofdrol in Costa! dat overigens terugkomt. Ze heeft door de jaren heen bij verschillende zenders gepresenteerd en vele programma’s gedaan. Ondertussen is ze werkzaam voor PowNed, hier maakt ze het programma Goed fout. Ondertussen kunnen wij nog steeds niet onze ogen van deze schoonheid afhouden.

verliefd-vrouwen-vroeger

Benieuwd naar het zusje van Yolanthe? Ze showde haar afgetrainde lichaam in deze bikinifoto.