Yolanthe Cabau zit strak in haar sportoutfit

Nederland lijkt maar geen genoeg van de bloedmooie actrice. Yolanthe Cabau blijft de media voeden met voorpaginanieuws en is al jaren een ware kijkcijferhit op Instagram. Hoe Cabau in onder andere de films F*ck de Liefde, Turkse Chick en Popoz verscheen, presenteerde ze televisieseries als Temptation Island Vips, De Jongens tegen de Meisjes en The Talent Project. Met een hele waslijst aan carrière hoogtepunten en in te zetten voor stichting Free a Girl, kunnen we toch alleen maar voor deze ambitieuze dame in onze handjes klappen?

Hoe ze jarenlang in het liefdesbootje zat met oud-profvoetballer Wesley Sneijder, heeft ze overduidelijk na de breuk, de sportieve eigenschappen overgenomen. Met maar liefst 1,2 miljoen volgers op Instagram, deelt Yolanthe Cabau de kiekjes van haar kinderen op Instagram, maakt ze fans jaloers met zonnige vakantietripjes en lijkt ze uren in de sportschool te besteden. En of al deze uren zijn op te merken? Jazeker. Yolanthe Cabau straalt als nooit tevoren en heeft een verbluffend afgetraind lichaam

Yolanthe showt haar afgetrainde figuur op Instagram

Yolanthe Cabau beschikt over het volledige pakket. Ze schittert op je beeldscherm, lijkt de taak als moeder uitstekend te volbrengen en is geboren met de ondernemers kwaliteiten in hart en nieren. Hoe ze regelmatig zichzelf bevindt op het zonnige strand van Ibiza, zijn we bij Yolanthe nog te kunnen bewonderen in onze bruisende stad Amsterdam.

Krijg jij ook geen genoeg van deze bloedmooie actrice ? Wij hebben onze favorieten Instagram foto’s van Yolanthe Cabau voor je op een rijtje gezet. Ga er even goed voor zitten en zorg voor verkoeling, want na het zien van deze foto’s zal jij het vast en zeker warm krijgen.