Yolanthe Cabau van Kasbergen

Yolanthe Cabau van Kasbergen kennen we natuurlijk als actrice, tv-presentatrice en de ex van oud-voetballer Wesley Sneijder. Dat niet alleen: ze is ook de oprichter van Free a Girl, waarmee ze wereldwijd jonge meisjes bevrijdt uit de prostitutie. Daarnaast heeft ze een zoontje én heeft ze 1.2 miljoen volgers op Instagram. Wat dat betreft heeft ze een drukke carrière.

Gelukkig (voor ons) neemt ze ook de tijd om te ontspannen, bijvoorbeeld tijdens een wandeling. Foto’s van die wandeling plaatste ze op haar Instagram-account.

Yolanthe op Instagram

Deze tijd maken we allemaal veel wandelingen, maar Yolanthe heeft voor haar wandeling gekozen voor een opvallende outfit. Naast een bikini draagt ze enkel een open blouse. Een vlecht, grote zonnebril en sneakers maken het plaatje af. Dat zorgt voor zomerse en mooie foto’s, die tijdens deze winter maar al te welkom zijn.

Met haar post wil ze niet alleen haar outfit en wandeling aan haar volgers tonen. Yolanthe heeft er ook nog een boodschap bijgevoegd voor iedereen die door de fotocompilatie heen scrolt. ”You have two homes,” is die boodschap. ”Earth and your body. Take care of them.”

Aan de foto’s te zien zit het met het zorgen voor haar lichaam wel goed. Met haar afgetrainde lichaam en opvallende verschijning blijft ze een vrouw waar wij als Nederlanders trots op kunnen zijn.

Meer mooie vrouwelijke BN’ers

Voorlopig duurt het nog even voordat wij in Nederland weer het strand en zwembad kunnen opzoeken. Op meer BN’ers die in een bikini een wandeling maken, moeten we dus nog even wachten. Check het overzicht van de 10 mooie Nederlandse vrouwen op Instagram om te weten welke accounts jij dan in de gaten moet houden.

Kan jij geen genoeg van Yolanthe krijgen? Dan is het fijn om te weten dat ze een aantal zussen heeft. Eerder schreven we je al over de 8 zussen van Yolanthe Cabau op een rij.