Yolanthe Cabau pakt uit met kerst

Dit jaar zal de familie Cabau waarschijnlijk niet allemaal bij elkaar gekomen zijn, want wat zijn zij ook met veel. Zonder de toestanden waar we nu in leven, zal dat vast altijd heel gezellig zijn. Uiteraard moet kerst nog wel gevierd worden maar dan binnen de beperkingen. We zagen Yolanthe eerder al in haar sportlegging shinen, maar nu konden we haar met kerst in een leuk rood jurkje zien schitteren op Instagram.

Vorig jaar konden we in aanloop van de feestdagen Yolanthe nog zien in een leuk jurkje op een piano.

Dit jaar ging ze voor de toepasselijke rode kleuren. Tijdens de feestdagen had zij vorig jaar ook deze kleuren gebruikt, maar dan in een echte kerstvrouwen outfit met muts en al. Een erg schattige foto met haar kleine kwam hieruit.

Wat gaat Yolanthe met oud en nieuw aantrekken?

De jaarwisseling van 2019 naar 2020 is ongetwijfeld een hele andere dan dat we dit jaar gaan meemaken, maar we gaan uiteraard het beste ervan maken. Laten we 2020 lekker achter ons laten en een mooi jaar ervan gaan maken.

De Nederlandse actrice deed de jaarwisseling vorig jaar in een prachtige zilver glinsterende outfit, en we zijn benieuwd wat ze dit jaar uit de kast gaat trekken. Sprankelend het nieuwe jaar in, dat wil iedereen toch?