Het leven van Yolanthe Cabau

De 35-jarige Yolanthe Cabau is misschien wel de knapste actrice van Nederland. Tweemaal werd ze uitgeroepen tot de meest sexy vrouw van Nederland, dus dat bevestigd natuurlijk hoe ontzettend mooi ze is.

Overigens is dat niet de enige prijs die Yolanthe in ontvangst mocht nemen: In 2006 won ze als presentatrice een prijs voor haar werk bij BNN en in 2008 de eerste Televizier Talent Award ooit. Verder werd ze nog bekender toen ze een relatie kreeg met rapper Baas B; en even later de profvoetballer Wesley Sneijder aan de haak sloeg. Ze trouwde met Sneijder en kregen een kindje samen, maar inmiddels is dat ook weer verleden tijd.

De zussen van Yolanthe

Yolanthe is geboren op Ibiza, maar ze was niet de eerste dochter van het gezin. Ze had al een aantal oudere zussen, maar er kwamen even later nog flink wat bij. Het gezin bestaat inmiddels uit een flink aantal broers en zussen. En dat de zussen allemaal mega knap zijn, hadden we nooit écht geweten als Yolanthe Cabau niet een prachtige foto op haar Instagram had gezet.

Daar is ze te zien met al haar zussen. In totaal zijn ze in het gezin met 13 broers en zussen. 8 daarvan zijn zussen, 4 broers en Yolanthe zelf.

yolanthe cabau zussen
Foto via Instagram

Yolanthe Cabau is niet de enige succesvolle

Yolanthe is natuurlijk de bekendste van het gezin, maar ze is niet de enige die het goed heeft. Xelly Cabau is één van haar zussen, die inmiddels stylist en visagist is op hoog niveau. En Rebecca Cabau van Kasbergen, die een relatie heeft met Marcel Boekhoorn, een multimiljonair. Voor de rest zijn de zussen niet héél erg bekend, maar aan de foto te zien hebben ze het allemaal erg goed voor elkaar.

Benieuwd naar meer beelden? Marina Cabau deelt ook graag foto’s op Instagram.