Megan Fox en Kourtney Kardashian stelen de show

Ongeveer een jaar geleden kwam er een eind aan de relatie van Megan Fox en Brain Austin Green. Ze waren zo’n 16 jaar samen en waren al 10 jaar getrouwd. Gelukkig voor Megan duurde het liefdesverdriet niet lang en vond ze het geluk weer bij rapper Machine Gun Kelly.

Sindsdien verschijnt de 35-jarige actrice steeds vaker in het nieuws. Zo heeft ze onder andere al een tattoo van haar vriend laten zetten en verscheen ze onlangs zeer schaars gekleed in het openbaar. Megan droeg een doorschijnende jurk op de VMA’s en alle ogen waren op haar gericht, maar daar blijft het niet bij. Nu trekt de knappe vrouw ook de aandacht op Instagram met een pikante fotoshoot.

Een fotoshoot voor Skims

Megan Fox schittert samen met Kourtney Kardashian in een fotoshoot voor het merk Skims. Dit is het shapewear merk van de zus van Kourtney, Kim Kardashian. Haar kennen we natuurlijk allemaal van een bepaalde videoclip en als de ex-vrouw van rapper Kanye West.

Dat Kim K. marketing als geen ander  begrijpt, dat is te zien aan de nieuwe fotoshoot. Ze gebruikt haar netwerk natuurlijk en we geven haar geen ongelijk. Dat de nieuwe campagne een hit is, dat is direct al te zien. De onderstaande foto heeft binnen no time al meer dan 200.000 likes gescoord en de reacties zijn lovend.

Zie de foto’s van de shoot van het merk Skims hieronder:

Dat Megan dus nog op haar 35-jarige leeftijd de vrouw van onze dromen is, dat kunnen jullie vast wel begrijpen. Echter begon de voorliefde voor de actrice al zo’n 15 jaar geleden. Zo zag ze er vroeger uit.