Marina Cabau van Kasbergen op Instagram

Yolanthe Cabau, de onofficiΓ«le favoriet onder de mannen in Nederland, heeft goede genen. Dit is ook te zien aan alle andere telgen van de familie. Om alle broers en zussen op te noemen, is een beetje veel gedoe. Daarom gaan we ons vandaag focussen op Marina Cabau.

De 29-jarige zus van Yolanthe is volgens ons een van de mooiste zussen van Yolanthe en dit laat ze zeker zien op Instagram. Marina lijkt veel op Yolanthe en dat juichen we natuurlijk maar al te graag toe. Met een strak lichaam en mooi gezicht schittert ook deze zus op Instasgram. Marina Cabau woont op het moment in het zonnig Ibiza en hier horen de benodigde foto’s in bikini bij natuurlijk.

Gelukkige familie met veel zussen

Om toch nog een beetje dieper op de familie in te gaan: Yolanthe heeft in totaal acht (half)zussen en twee broers. Nathalie, Deborah, Kalin, Rebecca, Xelly, Marina, Ada, Lluna, Xavier en Cochise. Kerstmis is in ieder geval een drukke boel. Om nou echt in detail te gaan over iedereen is een beetje heftig. Met zoveel zussen kan een heel boek vullen. Al is het ook niet makkelijk, want een aantal van de opgenoemde dames blijven liever op de achtergrond. Als je zus zo bekend is, dan is dat in principe wel genoeg voor de hele familie.

Zo ook Marina. Zij leeft ook helemaal niet in de spotlights, maar ze is gewoon te mooi om haar ook echt uit de spotlight te houden. Daarom schijnen we nu een lichtje op haar en kunnen we haar even bewonderen. Zo te zien zitten de goede genen echt in de familie.

Nog geen genoeg van familie Cabau? Bekijk hier een paar iconische en hilarische beelden van Yolanthe bij de Lama’s. Herken jij het nog?