De knappe Kees uit Flodder

De half Kroatische Tatjana Simic is een bekende bij ons en met deze foto’s bewijst ze maar weer eens dat wij haar niet mogen vergeten. Naast haar rol als Kees in de hitserie Flodder, stond Tatjana ook verschillende keren in de Playboy. Maar liefst twaalf keer in de Nederlandse en vier keer in de Duitse Playboy. Van 1994 tot 2003 had de actrice en model ook haar eigen pittige kalender waar je oneindig lang naar kon kijken.

Op haar 45e stond Tatjana zelfs in 2009 in de FHM. Wat een prestatie en ze ziet er nog steeds fantastisch uit. Dat blijkt ook maar weer uit deze foto waar zij de welbekende scene uit Flodder nadoet. Dit is bijna twee jaar geleden.

Foto’s van de jonge Tatjana Simic

Door al die fotoshoots en verschijningen in de Playboy, heeft Tatjana een grote collectie aan leuke en mooie foto’s van vroeger. Haar grote successen van vroeger heeft ze nooit meer helemaal bereikt op latere leeftijd, maar ze zat zeker niet stil. Zo was ze van 2012 tot 2014 hét gezicht van de Basic-Fit. Op haar Instagram heeft Tatjana verschillende foto’s van vroeger staan, waaronder deze verzameling van haar in de Playboy en andere fotoshoots voor haar kalenders.

Uiteraard mogen de foto’s van Flodder niet ontbreken. De knapste Flodder van de succesvolle serie gaan wij nooit vergeten. We hebben er nu al weer zin in om Flodder te gaan kijken in de kerstvakantie. Lachen, gieren, brullen en heerlijk om weg te kijken. Wie doet er mee?

Wat dachten jullie van Elizabeth Hurley? Deze vrouw wordt ook alleen maar mooier met de tijd.