De nieuwe vriendin van Freek Vonk

Freek Vonk is een bioloog die vaak zijn opwachting maakt in tv-programma’s. Hij gaat dan ook vaak op expedities in de natuur. Je zou hem zo maar tussen de olifanten kunnen zien slapen of een rondreis door Rwanda zien maken. Zeker onder jongere kinderen is het een echte held. Nadat die van 2013 tot 2015 met Eva Jinek aan het daten was, was het stil rond zijn liefdesleven. Nu is het bekend geworden dat hij aan het daten is met deze 20-jarige knappe dame.

Robyn

Zijn nieuwe vlam heet Robyn. Ze komt uit Veldhoven. Er zijn geruchten dat ze al even aan het daten zijn maar zelf wil Freek Vonk er niets over kwijt. Op zijn Instagram was Robyn al te zien met Freek en een aantal andere mensen toen ze in de Efteling waren. Nu heeft hij in Instagram stories een foto gedeeld waarin alleen de twee tortelduifjes aanwezig zijn.

Freek Vonk vriendin Robyn

Nog niet genoeg mooie dames gezien?

Als je nog meer knappe dames wil zien ben je hier aan het goede adres. Ajax-speler Nicolas Tagliafico heeft een zeer mooie vriendin. Ook Thierry Baudet heeft een vriendin rondlopen waar je graag naar kijkt.