Davide Heijmans, de vriendin van Thierry Baudet

Davide Heijmans is nog maar 23 jaar oud, wat 13 jaar jonger is dan de 36-jarige partijleider van Forum voor Democratie. Ze is freelance fotograaf en maakt in tegenstelling tot andere fotografen heel nette foto’s. Tevens is ze de vriendin van Thierry Baudet, opvallend he? Volgens Baudet zelf zijn ze super verliefd. Op Prinsjesdag stonden ze samen voor de fotografen en daarna had hij lovende woorden voor haar over op Instagram: “Zo vereerd om de mooiste vrouw van de planeet naar Prinsjesdag te mogen vergezellen! Bedankt Edwin Smulders voor deze alziende foto’s. Dank aan Mart Visser voor dit couture kunstwerk. Dank aan de goden voor Davide!”

Eindelijk officieel een stel

Het heeft lang geduurd voordat ze officieel naar buiten brachten dat dit liefdeskoppel voorlopig stand gaat houden en Davide de vriendin van Thierry Baudet is. Vorig jaar september was de ‘coming-out’ voor het stel. Met een heel verhaal over hoe gelukkig ze zijn samen vroegen ze om privacy. Wel is duidelijk dat ze erg gek op elkaar zijn. “Graag hadden we het langer privé gehouden, maar we merken dat het nieuws nu ook de media heeft bereikt. Dan kondigen we het liever zelf aan: na bijna twee jaar om elkaar heen te hebben gedraaid heeft de liefde tussen Davide en mij de afgelopen maanden vleugels gekregen. We zijn verliefd. En verloofd.”

Voor in het museum

Tegenwoordig is Davide Heijmans ondanks dat ze zelf fotograaf is ook door een andere fotograaf vastgelegd. In het Singer Laren is een tentoonstelling te zien waarin ze niks anders dan een witte blouse draagt. Dit leidde tot een hele mooie fotoserie die we je niet willen onthouden.

View this post on Instagram

Goodbye

A post shared by Davide Gallery (@davidegallery) on